Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

ÚJ

ENYVEZETT PAPÍR RAGSZALAG 60 mm x 200 m

Enyvezett Papír ragszalag
60 mm x 200 m / 60 gr

Tekercs szélessége: 60 mm
Tekercs hossza: 200 m
Papír minősége: 60 gr/m2
Színe: Szürkés barna

Részletek

Az enyvezett papír ragszalag egy környezetbarát és jól használható alternatíva a hagyományos műanyag ragasztószalagoknak.

Az enyvezett papír ragszalag, gyakran úgy is ismert, mint öntapadós papír szalag, papíralapú anyagból készül, amelyet ragasztó réteg borít. Ez a ragasztóréteg lehetőséget nyújt a szalag egyszerű és hatékony felhelyezésére és rögzítésére különféle csomagokra és dobozokra.

Főbb jellemzők és előnyök:

  • Környezetbarát: Az enyvezett papír ragszalag gyakran újrahasznosítható és biológiailag lebomló, így kevésbé terheli a környezetet, mint a műanyag szalagok.
  • Kiváló tapadás: A jól tervezett ragasztó réteg hatékonyan tapad a legtöbb csomagolóanyaghoz, beleértve a kartont, papírt, műanyagot és még fémeket is.
  • Széles felhasználási terület: Az enyvezett papír ragszalagok széles körben használhatók csomagolásnál, csomagok lezárásánál, dobozok ragasztásánál és egyéb logisztikai feladatoknál.
  • Könnyen írható: Mivel papíralapú, a szalagra könnyen fel lehet írni vagy nyomtatni a tartalmat vagy az azonosítókat.

Az enyezett papír ragszalagok kiváló választást jelenthetnek azoknak, akik környezettudatosabb és fenntarthatóbb csomagolási megoldást keresnek, miközben megbízható rögzítést biztosítanak a csomagok számára.

Adatok
Cikkszám
306801K
Tömeg
1 kg/tek
Kiegészítő termékek