Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

KARTON APRÍTÓ

A webáruházunk kínálatában kapható karton aprító berendezések a feleslegessé vált dobozokat alakítják át értékes térkitöltő és áruvédelmi segédanyaggá, amellyel nemcsak tetemes hulladékköltséget takaríthatsz meg a vállalkozásodnak, hanem így a térkitöltő anyag beszerzési gondjai is megoldódnak. A gépek szélessége ugyan 400 mm körül mozog, de az egyik oldalukon nyitottak, így ettől szélesebb dobozokat is képesek darabolni. A beépített milliméter skálával és az ütköző beállításával pedig pontos méretben tudják legyártani a térkitöltő csíkokat.

A könnyebb választás érdekében olvasd el alaposan a termékleírásban feltüntetett paramétereket!


2termék 12

Ha nálad is gyűlnek a raktárban a kidobásra szánt kartondobozok, miközben pedig egy kisebb vagyont költesz térkitöltő anyagra, akkor a webáruházunk karton aprító gépeinek egyike jól jöhet a számodra. Ezek a professzionális berendezések ugyanis játszi könnyedséggel alakítják áruvédelmi segédanyaggá a feleslegessé vált kartont.

Két legyet üthetsz velük egy csapásra: többé nem termelsz szemetet a felhalmozott kartondobozokkal, és a térkitöltés problémája is megoldódik hosszú távon. Kényelmes, gazdaságos, mi több, környezetkímélő megoldások. Kell ennél több?

 

A HSM Profipack C400 karton aprító gép

 

A vásárlóink többsége általában ezt a modellt preferálja, mivel az edzett, tömör acélhengereknek köszönhetően minimális a szervizigénye, és kevés helyet foglal.

A működésével kapcsolatban mindenképpen meg kell említeni, hogy a hulladékdobozt nem teljesen átvágja, hanem perforálja, amelyből így egy széthúzható, nyújtható puha anyag keletkezik.

Az adagolónyílása 10 mm magas, vagyis akár C, BC típusú hullámkarton is gond nélkül adagolható. Ráadásul azzal sem lesz probléma, ha a kartondoboz gyűrött vagy ragasztószalag van rajta, mivel ez a modell a régi, használt dobozokat is feldolgozza.

Sőt, ez a kiváló minőségű, német gyártmányú gép az edzett, tömör acélhengereknek köszönhetően akár a kapcsokkal is képes elbánni. A használata előtt tehát nem szükséges egyenként kiszedegetned azokat a kartondobozokból.

 

Kinek ajánljuk a karton aprító gépeinket?

 

A csomagológépek elnevezésű kategóriánkban fellelhető professzionális kartondarabolók ideális választást jelenthetnek mindazon kis- és nagyüzemek számára, amelyek biztonságos térkitöltőanyagot keresnek a termékeiknek.

De különösen azok számára javasoljuk, akiknek eltökélt szándékuk csökkenteni az ökológiai lábnyomukat, és ehhez keresik a környezetkímélő megoldásokat. A környezettudatosság ugyanis az online vásárlások számának folyamatos növekedésével kulcsfontosságú kérdéssé vált.

 

Próbáld ki őket te is!

 

A használatukkal garantáltan nem lesz gondod többé a megfelelő térkitöltőanyag beszerzésére. Ha még mindig bizonytalan lennél velük kapcsolatban, vagy nem tudsz dönteni közöttük, akkor keress minket bátran a webáruházunkban feltüntetett elérhetőségek egyikén!

Kollégáink rövid időn belül felveszik majd veled a kapcsolatot, és megpróbálják a lehető legjobb tudásuk szerint megválaszolni a felmerülő kérdéseidet, hogy megfelelő döntést tudj hozni a karton aprító gépekkel kapcsolatban. Továbbá küldenek majd neked egy részletes árajánlatot is.

Amennyiben pedig dobozokra is szükséged lenne, akkor mindenképpen nézz körül a csomagolóanyag kínálatunkban is, ahol a 3 és 5 rétegű dobozokból többféle méretű verziót is találhatsz!