Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

SZÁLLÍTÓSZALAGOK

A webáruházunk szállítószalagok kategóriájában kapható modellek egy átfogó megoldást jelentenek az egészen parányi alkatrészek szállításától kezdve a nagyobb méretű dobozok, ládák továbbításáig szinte mindenre. Ezért is használják őket csaknem minden iparágban.

Amennyiben a te érdeklődésedet is felkeltette valamelyik típus, akkor lépj kapcsolatba velünk, hogy szakértőnk segítségével közösen találd meg a vállalkozásod igényeinek megfelelő szállítórendszert! Ők ugyanis nagy tapasztalattal rendelkeznek a szállítási folyamatok terén, és különböző ipari alkalmazásokhoz tudnak tanácsot adni.

Ha szeretnéd megkönnyíteni és hatékonyabbá tenni a munkát a vállalkozásodban, akkor mindenképpen nézz körül a webáruházunkban kínált szállítószalagok között! Ezek a berendezések ugyanis igazán sokrétű felhasználással bírnak, amelynek köszönhetően szinte minden iparágban megállják a helyüket.

 

Görgős szállítószalagok

 

A gyártási folyamatokban bármikor beállhat olyan változás, amely megköveteli az eddig működő rendszer átépítését. A görgős szállítószalagok használatával viszont ez nem jelenthet problémát, mivel általában tipizált elemekből készülnek, amelynek eredményeként könnyedén variálhatók és átépíthetők.

Kétféle típusuk létezik: a szabadonfutó és a motorizált görgősor/szállítószalag. Az előbbin kézzel kell tolni az árut, vagy ha lejtésre van állítva, akkor lecsúszik rajta a termék, míg az utóbbi a nevéből adódóan rendelkezik hajtással, azaz kézi erő nélkül továbbítja a termékeket.

Ami a webáruházunkban kínálatában kapható SIAT RG/ST modellt illeti, állítható támaszték tartozik hozzá, amelyen a beállítható szélesség, hosszúság és görgőtávolság igazán széles skálán mozog. A fő alkalmazási területe a síkfelülettel rendelkező egységcsomagok, dobozok és raklapok továbbítása, de természetesen más feladatokra is bevethető.

 

Szíjas szállítószalagok

 

Az alumíniumprofilokra épülő szíjas szállítószalagok szintén rendkívül sokrétűen alkalmazhatók. Az automatizált sorokba beépítve a programozható logikai vezérlőn keresztül képesek kommunikálni a csomagológépekkel, amelynek köszönhetően az egész parányi alkatrészektől a nagyobb méretű dobozok, ládák továbbításáig csaknem minden megoldható kézi erő nélkül.

Olyannyira hatékonyan, hogy az általunk forgalmazott szállítószalagok között kapható SIAT CT/ST standard sebessége például 14 méter/perc, és ez igény szerint még tovább gyorsítható. Ráadásul ez a modell még extra oldalsó elemekkel is ellátható, amely tovább növelheti a hatékonyságot.

 

Kiegészítésként válassz hozzájuk egy dobozoló vagy dobozhajtogató gépet!

 

A fentebb említett szállítószalagok remek kiegészítői lehetnek a webáruházunkban kapható dobozoló és dobozhajtogató gépeknek. Ha ki kellene emelnünk közülük egyet, akkor a Bizzy+ cég Casepacker elnevezésű dobozolóját említenénk, amely egy igazán nagy teljesítményű, szervomotorokkal felszerelt csomagoló megoldás.

Kinyitja a lapra hajtogatott kartondobozokat, behajtja azok alsó füleit, és miután megtöltötte őket, az alsó és a felső füleket ragasztószalaggal egységes hosszban és a doboz közepén lezárja. És ha ez még nem volna elég, a hagyományos csomagoló berendezésekhez képest rugalmas méretbeállító rendszerrel rendelkezik.

Kérdés esetén fordulj nyugodtan a kollégáinkhoz, akik igyekeznek majd a lehető legjobb tudásuk szerint válaszolni! Abban az esetben pedig, ha szeretnéd, akkor ezután egy részletes árajánlatot is küldenek a részedre.