Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

DOBOZZÁRÓ GÉPEK

A dobozzáró gépek alkalmazásával hatékonyabbá teheted a csomagolási folyamatokat, hiszen a termékek dobozba csomagolása gyakori eljárás napjainkban, azonban nagyobb termékmennyiség esetén ennek kézi erővel történő végrehajtása sok időt és munkaerőt igényel.

Általánosságban elmondható, hogy a csomagolási folyamatok gépesítése gyors és költséghatékony megoldást kínál a vállalkozásodnak. A modern dobozzáró gépek közül félautomata és automata üzemmódú berendezéseket alkalmazhatsz, amelyek növelik a csomagolási sebességet, s ezáltal a céged termelékenységét. Nézd meg az eszközök tulajdonságait!

SIAT Dobozhajtogató és Dobozzáró gépek listája

Félautomata dobozzáró gépek alkalmazásának előnyei

A félautomata dobozzárók esetében a dobozok betöltése és a zárás folyamata emberi beavatkozást igényel, azonban az utolsó zárómechanizmust a gép végzi. Ezek a berendezések általában kis- és középvállalkozások kisebb volumenű termeléséhez optimálisak, illetve olyan folyamatokhoz, ahol változó méretű vagy formájú dobozokat alkalmaznak.

A gép kiválasztásakor fontos szempont, hogy a berendezés paraméterei megfeleljenek a cégednél jellemzően előforduló csomagolási feladatokhoz. Ezek az eszközök kevés munkaerővel, gyorsan, hatékonyan és szakszerűen oldják meg a feladatot, így csökkentik a termék előállítására fordított időt, s növelik a termelékenységet.

Az automata dobozzáró gépek használata

Az automata dobozzáró gépek teljesen önállóan működnek, minimalizálva az emberi beavatkozás szükségességét. Ezek általában nagyobb termelési kapacitással rendelkeznek, és az alapvető működésükben kevés felügyeletre van szükség.

A csomagok automatikusan érkeznek a szállítószalagon, a gép zárja őket, és továbbhaladnak a csomagolási vonalon. Ezeket a berendezéseket rendszerint a gyártósor végére építik be, így gördülékennyé válik a termék előállításának legutolsó fázisa, vagyis a megfelelő védelemmel való ellátás.

Miért válassz SIAT dobozzáró gépet?

A SIAT dobozzáró gépek kiváló minőséget és sokoldalúságot képviselnek a modern csomagológépek, eszközök között. Különböző típusai közé tartoznak a félautomata és az automata gépek, amelyek között olyat is találhatsz, amelyik hajtogató funkcióval is rendelkezik.

Előnyeik közé tartozik a pontos és megbízható zárás, a gyors működés, valamint a termelési kapacitás növelése. Egyforma, esztétikus csomagokat képezhetsz általuk, amellyel a vevők elégedettségét is elérheted. Ezeknek a berendezéseknek a használata segít minimalizálni az emberi hibákat, és a csomagolási folyamatokban előforduló problémákat.

Milyen vállalkozások számára célszerű a SIAT dobozzáró gépek alkalmazása?

A SIAT dobozzárók különféle profilú vállalkozások számára előnyösek. Lényegében mindenhol alkalmazhatóak, ahol közepes, illetve nagy termékvolumen előállítása történik, s ezeket jellemzően kartondobozba teszik. Tehát ha a vállalkozásod csomagolási folyamatait optimalizálni szeretnéd, hasznos lesz számodra ez a berendezés.

Az is fontos szempont a csomagolás során, hogy a csomag esztétikus és higiénikus legyen. A kézi beavatkozás közben ez nem garantált, hiszen előfordulhat a termék esetleges szennyeződése. Ha a vállalkozásod az élelmiszeriparban vagy a gyógyszeriparban tevékenykedik, az ilyen probléma súlyos következményekkel járhat. Ha logisztikai vállalkozásod van, fontos előny lesz számodra a feldolgozási kapacitás növelése, és ezáltal a készletkezelési idő csökkentése.

Ajánlatot, a megfelelő dobozzáró gép kiválasztása után a termékleírás alatt található, ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével kérhetsz tőlünk, amelyet rövid határidővel elkészítünk.