Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

RAGSZALAGOK

Ebben a termékkategóriában a különböző ragszalagokat találod meg, amelyek közül kiválaszthatod a felhasználási feladatnak leginkább megfelelő terméket. A ragszalagok az ipar, a kereskedelem, a logisztika számos területén használt csomagolóanyagok, amelyeket rögzítés, zárás és jelölés céljából használhatsz.

Az általunk forgalmazott típusok számos feladathoz kínálnak hatékony megoldást, akár általános rögzítési feladatok, akár speciális igények esetén. Ezek a termékek széleskörűen alkalmazhatók az otthoni, az irodai és az ipari környezetben egyaránt.

A dobozzáráshoz, csomagképzéshez használható ragszalagok

 

A dobozzáró ragszalag kiválóan alkalmas a csomagok gyors és biztonságos lezárására. A termék erős tapadása biztosítja a dobozok, csomagok szilárd rögzítését, miközben könnyen felragaszthatók és eltávolíthatók. Gépi és kéz változatban egyaránt kaphatók. A gépi kivitelű termék dobozzáró gépekkel használható.

A habosított ragszalag ütéselnyelő tulajdonsága révén törékeny, sérülékeny tárgyak csomagolási, szállítási feladataiban lehet a hasznodra. Porcelán-, kerámia- és üvegtermékek szállítása során kifejezetten érdemes használni.

A tasakzáró szalag pedig dokumentumok csomagolásának ideális megoldása lehet, illetve ahhoz is praktikus, ha élelmiszereket szeretnél frissen tartó csomagolásba tenni.

Ha kültéren van szükség erős rögzítésre

 

Ha tartós csomagolóanyagra van szükséged, a PVC ragszalag ideális választás lehet. Vízálló és időjárásálló rögzítést biztosít, ezáltal kiválóan alkalmas kültéri felhasználásra. Hosszú élettartamú, tartós csomagolóanyag, amelyet kültéri rögzítési célokra, csomagolási feladatokra vagy akár szigetelési célokra is használhatsz.

Az enyvezett ragszalag szintén nedvességálló, így kültéren, nedves környezetben is jól használhatod. Tartós megoldást jelent az épületen kívül tárolt csomagok, rakományok esetében is, hiszen az esőtől sem ázik le.

Mit használhatsz dekoráció készítése során?

 

A kétoldalú ragszalag kétoldalú tapadófelülete lehetővé teszi, hogy könnyedén és biztonságosan rögzíts különféle tárgyakat anélkül, hogy látható nyomot hagyna. Képkeretek, dekorációk, matricák rögzítésére, ajándékcsomagolásra is ideális megoldást nyújt.

Hasonló célokra használhatod a papírszalagokat, amelyek újrahasznosíthatóságuk révén környezetbarát csomagolóanyagnak számítanak. Dobozzárási, csomagképzési célokra elsősorban kis súlyú termékek esetén ideális, ugyanakkor könnyen kibontható megoldást jelentenek.

Praktikus megoldások speciálisabb feladatok esetén

 

A nyomtatott szalagot használhatod az egyszerű címkézéstől a márkaismertető logók készítéséig nagyon sokféle célra. Az egyedi nyomtatási lehetőség lehetővé teszi a szalagok testreszabását, és a márkázást egyszerűen megoldhatod velük.

A papírjelölő, szigetelő ragszalagot vezetékek jelölésére, szigetelésére használhatod, például az elektromos munkák, illetve a vezetékek karbantartása során.

Maszkoló szalagot pedig festés vagy egyéb felületkezelési munkálatok során alkalmazhatsz. Ezek segítségével precízen kijelölheted a festendő vagy kezelendő felületet anélkül, hogy a nem kívánt területek szennyeződnének. Praktikusan alkalmazhatod például a nyílászárók, illetve a padló egyes részeinek takarására a festés során.

Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő csomagolóanyagokat, a képre kattintva, majd a kosárba helyezve egyszerűen meg is tudod rendelni azokat, hogy minél hamarabb a rendelkezésedre álljanak.