Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

INDIKÁTOROK

Hogy miért éri meg a webáruházunkban igazán széles választékban kapható indikátorok vásárlása a vállalkozásod számára? A válasz egyszerű: ezeknek a helytelen bánásmódra vagy környezeti körülményekre azonnal reagáló eszközöknek köszönhetően jelentősen csökkenhet a csomagokkal kapcsolatban felmerülő sérülések gyakorisága.

Ha ugyanis a dobozt az érzékenységi szintjénél erősebb ütés éri, akkor működésbe lép az ütődés jelző, és a címke kapszulája piros színűvé válik. Míg a borulásjelzők akkor színeződnek el végérvényesen, ha a csomagolás dőlésszöge túllépett egy bizonyos értéket a szállítás során.

Napjaink szállítási követelményei szükségessé teszik a szállítás és felhasználás során a webáruházunkban is kapható indikátorok használatát. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy a jelenlétük óvatosságra inti a rakománykezelőket.


13termék 113

Ütődésjelző indikátorok

 

Ezeknek az indikátoroknak a működése rendkívül egyszerű: ha a terméket az érzékenységi szintjénél erősebb ütés éri, az érintésjelző működésbe lép, a kapszulájuk pedig ennek hatására piros színűvé változik, ami teljességgel visszafordíthatatlan.

A webáruházunk kínálatában különböző érzékenységű változatok kaphatók, amelyek közül a termék méretét, tömegét és egyéb jellemzőit figyelembe véve kell választanod.

Ha nem boldogulnál vele, kérd nyugodtan szakértő kollégáink segítségét, akik a sokrétű tudásukra és szerteágazó tapasztalataikra támaszkodva megtalálják majd a vállalkozásod számára megfelelő terméket!

 

Borulásjelző indikátorok

 

Az ütődésjelzőkhöz hasonlóan a borulásjelző indikátorok esetében is visszafordíthatatlan elszíneződés történik, annyi különbséggel, hogy ez akkor következik be, amikor a csomagolás dőlésszöge túllépett egy bizonyos értéket a szállítás során.

Amennyiben attól tartanál, hogy a rakománykezelő egyszerűen leszedheti őket, akkor aggodalomra semmi ok, mivel az eltávolításukat vagy a cseréjüket egy erre a célra kialakított címke akadályozza meg.

 

Az árukárok keletkezési idejének és helyének behatárolása

 

Mindkét indikátor használata lehetővé teszi az árukárok keletkezési idejének és helyének a pontos behatárolását, amellyel még inkább felhívják a rakománykezelők figyelmét a gondos és felelősségteljes árukezelésre.

 

Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni a dolgot

 

Amennyiben maximális védelmet szeretnél a termékeid számára, akkor mindenképpen nézz körbe webáruházunk csomagolóanyag kategóriájában, ahol a légpárnás fóliáktól és a felületvédőktől kezdve a térkitöltőn át hab- és takarófóliáig szinte mindent megtalálhatsz.

A ragasztószalagról nem is beszélve, amelynek a kiválasztása során mindenképpen a minőségnek kell a szemed előtt lebegnie, hiszen csak magadnak fogsz fejfájást okozni, ha olyat választasz, ami túl könnyen szakad, vagy netán rosszul ragad.

A csomagolás folyamatának felgyorsítása érdekében pedig érdemes lehet elgondolkodnod az egyes munkafolyamatok automatizációján, amelyhez a csomagológépek kategóriánkban számtalan berendezést találsz.

Akár a dobozhajtogató, a dobozzáró, a térkitöltő vagy a dobozoló gépeink bizonyulnak érdekesnek a vállalkozásod számára, fordulj nyugodtan a kollégáinkhoz, akár e-mailben, akár telefonon! Ők majd küldenek számodra egy részletes árajánlatot, és egyeztetnek veled a továbbiakról!