Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

DOBOZ HAJTOGATÓ

Hogy miért van szükséged egy dobozhajtogató gépre? Egy ilyen berendezés nagyban megkönnyíti a munkafolyamatot, mivel kinyitja a lapra hajtogatott kartondobozt, és behajtja az alsó füleket, az automata változata pedig az alsó és a felső füleket még ragasztószalaggal is lezárja. Ráadásul a kézi ragasztószalag felhordással ellentétben mindig egységes hosszban és a doboz közepén készül a ragasztás, méghozzá a tapadószalag adagolófejnek köszönhetően.

Ha pedig mindez nem lenne elég, egészítsd ki a rendszert egy görgősorral, és máris megoldódott a kész dobozok üzemen belüli továbbítása!

A dobozhajtogató berendezések fontos szerepet játszanak az iparban. Ezek ugyanis igazán sokoldalú és a különböző méretekhez könnyedén beállítható gépek, amelyek a lapra hajtogatott kartondobozok kinyitásával és azok alsó füleinek behajtásával elősegítik a termelés hatékonyságát, illetve a munkafolyamatok optimalizálását.

Mi a különbség a félautomata és az automata doboz hajtogató berendezés között?

 

Mint ahogy azt a webáruházunk kínálatában is láthatod, a dobozhajtogató berendezésekből félautomata és automata modell is elérhető. Az előbbi esetében a vágórendszer automatikusan működik, de a csomagolásnál egy munkatársnak jelen kell lennie.

Az utóbbinál viszont erre nincsen szükség, mivel a beletöltött hotmelt ragasztóanyag vagy a hozzáillesztett ragasztószalag-adagoló gép a már megtöltött doboz alsó és felső füleit behajtja és ragasztószalaggal lezárja. Mindig egységes hosszban és a doboz közepén, ami a kézi ragasztószalag felhordásnál nem igazán jellemző.

A motoros szalagok és a fotocellák pedig gondoskodnak a termék gyors mozgatásáról. Olyannyira, hogy egy automata dobozhajtogató akár 1100 doboz/óra sebességgel is képes működni, persze ezt nagyban befolyásolja a doboz mérete is.

Abban az esetben pedig, ha ezt az egész rendszert még egy görgősorral is kiegészíted, akkor lehetővé teheted a lezárt dobozok üzemen belüli továbbítását, és ezáltal a gyorsabb szállítását is, amit az ügyfelek biztosan nagyon fognak majd értékelni.

A félautomata berendezés sem marad el sokkal hatékonyságban

 

Mivel a félautomata berendezés esetében egy kinyomó segítségével lehet továbbítani az összehajtogatott dobozt a dobozzáró irányába, így némileg lelassul a folyamat, de hatékonyságban még így sem marad el sokban az automata berendezéstől. Bizonyos modellek képesek akár a 700 doboz/óra teljesítményre, amely szintén igazán ígéretesnek mondható.

Felkeltették a dobozhajtogató berendezések az érdeklődésedet?

 

Ha érdekesnek bizonyulhat a vállalkozásod számára valamelyik általunk forgalmazott dobozhajtogató berendezés, akkor fordulj nyugodtan a kollégáinkhoz, akár e-mail-ben, akár telefonon, és ők majd küldenek számodra egy részletes árajánlatot!

De akkor is nyugodtan lépj velünk kapcsolatba, hogy ha szükséged lenne még további információkra! Hiszen hiába igyekeztünk minden fontosabb dolgot átadni az egyes termékleírásokban, ettől függetlenül felmerülhetnek még benned kérdések, amelyekre mi szíves-örömest válaszolunk.

Abban az esetben pedig, ha dobozokra vagy egyéb dolgokra is szükség lenne, akkor javasoljuk, hogy nézz körbe a csomagolóanyagok kategóriánkban, amelyet igyekeztünk úgy összeállítani, hogy mindenféle igénynek maximálisan megfeleljen.

Ha ennek ellenére mégsem találnád meg a megfelelő terméket, akkor írd meg nekünk az egyedi elképzeléseidet, és a lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk majd megvalósítani!