Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

DOBOZOLÓ GÉPEK

A dobozológépek nélkülözhetetlen berendezések, amelyeket világszerte használnak a csomagolási folyamat felgyorsítására. A moduláris felépítésük a beépítési lehetőségek széles skáláját kínálja, így bármilyen munkaterülethez könnyedén hozzáilleszthetők.

Ha a te vállalkozásod számára is érdekesnek bizonyulhatnak, akkor fordulj nyugodtan a kollégáinkhoz, akár e-mail-ben, akár telefonon! Ők majd küldenek számodra egy részletes árajánlatot, és egyeztetnek veled a továbbiakról!


1termék 11

Ha szeretnéd, hogy a csomagolás a vállalkozásodban gyorsan és egyszerűen menjen, akkor feltétlenül szükséged van a webáruházunk kínálatában kapható dobozológépek valamelyikére. Ezek a modern, moduláris berendezések tökéletesen képesek integrálódni a gyártási folyamatba és a felhasználó igényeit kielégítő opciók sokaságát ajánlják.

Automata dobozológép

 

A Bizzy+ cég Casepacker elnevezésű dobozolója egy igazán nagy teljesítményű, szervomotorokkal felszerelt csomagoló megoldás, amely a lapra hajtogatott kartondobozokat kinyitja, azok alsó füleit behajtja, és miután megtöltötte őket, alsó és felső füleit ragasztószalaggal le is zárja, mindig egységes hosszban és a doboz közepén.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a hagyományos csomagoló berendezésekhez képest rugalmas méretbeállító rendszerrel rendelkezik. Az összes paraméter gyorsan és közvetlenül beállítható az érintőképernyőjén.

Azt pedig még nem is említettük, hogy a vázának szerkezeti kialakítása könnyű hozzáférést tesz lehetővé azon területekhez, amelyeket a méretváltoztatás érint.

Az egyedi kialakítása többféle telepítési opciót tesz lehetővé

 

Mivel egy rendkívül sokoldalú és a különböző méretekhez könnyedén beállítható gépről van szó, így egyszerűen beilleszthető például a gyógyszeripari és a kozmetikai termékek, valamint az élelmiszerek és az italok gyártása által növekvő mértékben igényelt gépcsoportokba.

Hasznos berendezések a dobozológépek mellé

 

Automata berendezés lévén a motoros szalagok és a fotocellák gondoskodnak a dobozok gyors mozgatásáról. Olyannyira, hogy percenként nyolc ciklusra képes a gép, de persze ez a doboz méretétől is függ.

Abban az esetben viszont, ha még egy, a webáruházunk csomagológépek kategóriájában kapható görgős szállítószalaggal is meg van toldva, akkor megoldhatóvá válik a lezárt dobozok üzemen belüli továbbítása, ezáltal pedig a gyorsabb szállítás.

Továbbá javasoljuk mellé még a kartonaprítóink valamelyikének beszerzését, amelynek segítségével a kartondobozok 100%-ban újrahasznosíthatók, így a csomagolás során egyáltalán nem keletkezik hulladék. Az pedig csak további pozitívum, hogy gyakorlatilag bármilyen méretű dobozhoz lehet őket használni, mert a vágási szélesség könnyen állítható.

Felkeltették a berendezéseink az érdeklődésedet?

 

Amennyiben úgy véled, hogy a kínálatunkban kapható dobozológépek a te vállalkozásodban is eredményesen hasznosíthatók, akkor vedd fel nyugodtan velünk a kapcsolatot, akár e-mail-ben, akár telefonon! A kollégáink rövid időn belül jelentkezni fognak majd nálad a részletes árajánlattal.

De abban az esetben is nyugodtan fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz, ha bármilyen kérdésed felmerülne a berendezéseinkkel kapcsolatban! Örömmel válaszolunk majd rájuk, és ha szükséges, akkor tanáccsal is ellátunk a vásárlást illetően.