Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

KÖRNYEZETTUDATOS TERMÉKEK

Ebben a kategóriában környezetbarát csomagolóanyagok fajtáit találod meg, s az egyes alkategóriákra kattintva elérheted a különböző környezettudatos termékeket. A környezettudatosság a csomagolástechnikában is előtérbe került, hiszen a vevők egyre jobban igénylik ezek alkalmazását. 

Ennek következtében a vállalkozásod számára környezetvédelmi és üzleti szempontból egyaránt előnyös, ha ökotudatos anyagot használsz a termékeid védelmére. Ezek újrahasznosíthatóak vagy könnyen lebomlanak, így nem jelentenek környezetterhelést és jelentős hulladékgazdálkodási költségeket. Tekintsd meg kínálatunkat!

A környezetbarát csomagolóanyagok előnyei

 

A környezetbarát csomagolóanyagok használatával a vállalkozásod csökkenteni tudja a környezeti terhelést, hozzájárulva a fenntarthatósághoz. Ugyanakkor üzleti előnyt is jelenthet, hiszen a vásárlók egyre jobban preferálják azon vállalkozások termékeit, akik ezt a szempontot is figyelembe veszik.

A fenntartható csomagolási megoldások lehetőséget kínálnak a kreatív tervezésre és márkázásra is, így az egyedi megjelenés és a környezettudatosság ötvözése vonzóvá teheti a vállalkozást a vevők számára. A céged tehát pozitív képet alakíthat ki magáról, növelheti ügyfélteljesítményét és versenyképesebb lehet a piacon.

 

Az újrahasznosított légpárnás fóliák fontossága

 

Az újrahasznosított légpárnás fóliák újrahasznosított összetevőkből készülnek. Ezek ideálisak törékeny vagy sérülékeny termékek védelmére, ugyanakkor csökkentik a hulladék mennyiségét a környezetben.

A vastag, erős fólia színe gyártásonként változó a visszagyűjtött összetevőtől függően, amely védelmet nyújt a terméknek a mechanikai hatások, a por és a nedvesség ellen. Lágysága révén könnyen kezelhető anyag, amellyel akár a dobozon belüli térkitöltést is megoldhatod.

 

Mi jellemzi a környezettudatos stretchfóliákat?

 

Ezek az innovatív termékek csökkentik a hagyományos műanyag fóliák környezetre gyakorolt negatív hatását, hiszen általában biodegradálhatóak, újrahasznosíthatóak. Kiváló tapadással és szakítószilárdsággal rendelkeznek, így ideális választások élelmiszeripari és egyéb ipari termékek védelmére.

A Bio stretch gépi fólia például 60 százalékban tartalmaz cukornádat, ami az egyik legzöldebb anyag a piacon, hiszen 100%-ban újrahasznosítható. A polietilén tartalmának köszönhetően azonban éppoly erős, mint a standard gépi stretchfóliák.

 

Alkalmazz további környezettudatos termékeket: papírt és kartont!

 

A papír és karton csomagolóanyagok hosszú ideje a fenntarthatóság szimbólumai, hiszen újra lehet őket hasznosítani, és könnyen lebomlanak. A különböző méretben elérhető kartondobozok sokféle termék csomagolását teszik lehetővé, az egyedi termékektől a tömegcikkekig. A doboz a nátron csomagolópapír vagy egyéb térkitöltő alkalmazásával a sérülékeny termékek számára is védelmet nyújt.

 

Környezetbarát pántszalag és ragszalag

 

A pántszalag a nagyobb tömegű áruk, rakományok rögzítését, míg a ragszalagok a csomagolás biztonságát szolgálják. Mivel újrahasznosított műanyagból készülnek, környezetbarát csomagolóanyagnak számítanak. A ragszalagok alapanyaga gyakran papír, ami szintén könnyen újrahasznosítható. Ideálisak ipari és logiszitkai célokra, ládák, dobozok és egyéb módok rögzítésére. Böngéssz kedvedre a különböző méretű szalagok között, hogy megtaláld a számodra legoptimálisabb környezettudatos terméket.

A kívánt kategórián belül a megfelelő környezetbarát csomagolóanyag kiválasztása után a kép alatti szövegre kattintva egyszerűen megrendelhető a termék. Ha valamit nem találtál meg, keresd ügyfélszolgálatunk szakembereit!