Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

ÚJRAHASZNOSÍTOTT LÉGPÁRNÁS FÓLIÁK

A webáruházunk ezen kategóriájában kapható, polietilénből készült újrahasznosított légpárnás fóliák kiváló védelmet nyújtanak a vállalkozásod termékei számára a szállítás során felmerülő behatásoktól, ráadásul ezenfelül még vízállóak is.

Hogy melyik változat lesz esetetekben az ideális, azt leginkább az határozza meg, hogy milyen áruk gördülnek le nálatok a futószalagról. Ha olyan nagyobb dolgok, mint például egy hűtőszekrény, akkor a fólia és a rajta lévő légpárnák mérete is nagyobb kell, hogy legyen. Ha szükséged lenne segítségre a választáshoz, fordulj hozzánk bizalommal!


4termék 14

Kezdd a vállalkozásod környezettudatossá tételét a webáruházunkban kapható újrahasznosított légpárnás fóliák segítségével, amelyek alapanyagaként szolgáló polietilén részben vagy teljes egészében újrahasznosított forrásból származik!

 

A fenntarthatóság ma már vállalkozóként is fontos kérdés

 

A környezettudatosság ma már egy megkerülhetetlen tényezőnek számít a vállalkozások életében. Így, ha eddig még nem fordítottál rá kellő figyelmet, akkor itt az ideje!

Hosszú távon a céged csak profitálni fog majd belőle, mivel a segítségével növelhető az értéke, és erősíthető a jó hírneve. Nem utolsó sorban pedig a környezettudatos csomagolóanyagokkal a költségek és a kockázatok is csökkenthetők, illetve a használatuk a fogyasztóknál is jó pontnak számít.

 

Nem kell kompromisszumot kötni a minőség tekintetében

 

A legtöbb vállalkozó főként azért nem mer az újrahasznosított légpárnás fóliákhoz nyúlni, mert abban a tévhitben élnek, hogy nem olyan jó minőségűek, mint a hagyományos társaik. Erről azonban szó sincsen, mivel a legtöbb ilyen környezettudatos termék ugyanúgy 50-60 mikron közötti anyagvastagságot képvisel.

Az erősségükre tehát egyáltalán nem lehet panasz. Lehet, hogy kissé merevebbek és keményebb tapintásúak, mint a normál légpárnás fóliák, de egy biztos, nem fognak könnyen elszakadni.

 

A webáruházunk széles választékkal rendelkezik az újrahasznosított légpárnás fóliákból

 

Ha alaposabban is megnézed a webáruházunk választékát, akkor láthatod, hogy ez a népszerű csomagolóipari termék is különböző kivitelben kapható, mind a tekercs méretét, mind a légpárnák nagyságát tekintve.

Hogy melyik lesz számotokra az ideális, az leginkább attól függ, hogy milyen termékek gördülnek le nálatok a futószalagról. Amennyiben például nagyobb háztartási berendezéseket gyártotok, akkor fontos, hogy a fólia és a rajta lévő légpárnák mérete is nagyobb legyen.

 

Az újrahasznosított légpárnás fóliák nem csupán csomagolásra alkalmasak

 

Csomagon belüli (pl. dobozon belüli) térkitöltésre is kiválóan használhatók, hogy a dobozban lévő törékeny tárgyak ne érintkezzenek közvetlenül a külső doboz falával, és így nagyobb a valószínűsége annak, hogy az áruk egyben odaérnek majd a címzetthez.

Egyébként a webáruházunk csomagolóanyagai között egyéb opciókat is találhatsz a térkitöltésre, például fagyapotot, lebomló habot vagy felfújható, aeolos és anemoi levegőpárnákat.

 

Kérdésed van?

 

Amennyiben bizonytalan lennél a választásodat illetően, akkor keress minket nyugodtan a webáruházunkban feltüntetett elérhetőségek egyikén! A szakértő kollégáink igyekeznek majd a lehető legtöbb információval és a legjobb tanácsokkal ellátni, hogy valóban megfelelő döntés születhessen.

Szűrés
Szélesség
Termék státusza