Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

ÉLVÉDŐK, SAROKVÉDŐK

Ebben a termékkategóriában találod meg a különböző élvédőket, sarokvédőket, amelyeket a törékeny és sérülékeny áruk csomagolása során célszerű alkalmazni. Ezek a csomagolóanyagok megvédik a terméket a szállítás közben, ami a vevőid számára is fontos követelmény.

Olyan anyagból készülnek, aminek könnyű a súlya, tehát nem fogják nehezebbé tenni a csomagokat. Egyszerűen használható, praktikus eszközök. Webáruházunkban papírból, polietilénből és polipropilénből készült élvédőket forgalmazunk, amelyeket például élelmiszerek, elektronikai termékek, üveg- és kerámiatárgyak esetében lehet alkalmazni.

A termékvédelem eszközei

 

Az élvédők alapvetően a termék fizikai integritását és minőségének megőrzését szolgálják. Például az élelmiszerek csomagolásában megakadályozzák a törékeny áru sérülését, stabilabbá teszik a csomagolást. Ezáltal megvédik az élelmiszereket a szennyeződésektől és a nedvességtől.

Az elektronikai készülékek szállítása különös körültekintést igényel, hiszen többnyire törékenyek, érzékenyek a nedvességre és a legapróbb mechanikai behatásokra is. Az élvédők megvédik őket a karcolásoktól és az ütésektől. Ezek a védelmi mechanizmusok hozzájárulnak a vásárlók elégedettségéhez, és a termék élettartamának növeléséhez.

Az élvédőkkel stabil és esztétikus csomagokat alakíthatsz ki, így a csomagnak már megjelenése is a profizmusról fog árulkodni.

Újrahasznosítható csomagolóanyagok

 

Az élvédők kiválasztásakor a fenntarthatóság szempontjait is érdemes figyelembe venned, hiszen a környezetbarát, minőségi csomagolóanyagokat a vevők is szívesebben veszik. Az újrahasznosítható anyagból készült élvédő vagy sarokvédő ugyanis csökkenti a keletkező hulladék mennyiségét és segíti a vállalkozások hulladékgazdálkodását.

A papír élvédők jellemzői

 

A webáruházunkban megtalálható papír élvédők különböző méretekben érhetők el. Egyszerűen kezelhető, hatékony védelmet nyújtó eszközök. Megóvják az alkatrészeket, az árut a benyomódásoktól. Akkor is jól használhatod őket, ha pántolással szeretnéd megerősíteni a csomagolást. Ebben az esetben ugyanis a pántolás az alkatrész éleiben sérülést tud okozni, amit az élvédővel meg tudsz akadályozni.

A polietilén élvédők és sarokvédők előnyei

 

A polietilén (habosított) élvédő és sarokvédő nem veszi fel a nedvességet, így a termékhez, megfelelő csomagolás mellett nem szivárog be a nedvesség. Rendkívül kis súllyal rendelkezik, és jól ellenáll a különböző vegyszereknek is. Bírja az extrém hőmérsékleti tényezőket, hiszen a nagyon meleg és a nagyon hideg hőmérsékleten is megőrzi stabilitását. A környezetre nincs toxikus hatással.

Webáruházunkban habosított élvédő 2 méteres szálakban kapható, így akár nagyobb méretű, bútoripari, fémipari, elektronikai termékek, valamint üveg-, kerámia- vagy fatárgyak csomagolásához is használható. Kisebb termékek esetén is jó, hiszen könnyen alakítható, jól szabható anyag.

A polipropilén élvédő

 

A PP élvédők elsősorban a raklapon elhelyezett áruk védelmére szolgálnak. Megvédik ezeket a sérülékeny élek letörésétől, károsodásától. A polipropilén könnyű, rugalmas műanyag, amely ellenáll az ütéseknek, egyéb mechanikai hatásoknak, ezáltal megvédi a terméket is.

Vízálló, ezáltal védelmet jelent a nedvességgel szemben. Ez különösen fontos, ha élelmiszereket, gyógyszereket, elektronikai készülékeket szeretnél csomagolni. Rugalmasságuk révén könnyen alkalmazkodnak a termék formájához, méretéhez. Jó hőálló képességüknek köszönhetően a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat is bírják.

Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő terméket, a képre kattintva és a kosárba téve már meg is tudod rendelni, hogy minél hamarabb a rendelkezésedre álljon!