Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

DOBOZOK

Webáruházunk ezen kategóriájában különféle méretű és vastagságú dobozokat gyűjtöttünk össze, amelyek elengedhetetlen kellékei az árucsomagolásnak, a tárolásnak, illetve a költözésnek. Válogass közülük kedvedre, és ha a rendelkezésre álló opciók között nem találnád meg azt, amire szükséged van, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

Továbbá ne felejtsd el megtekinteni az egyéb minőségi csomagolóanyagainkat sem! Széles kínálatunkban a habfóliától kezdve a zsugorsapkán át a ládákig minden megtalálható.


28termék 128

Dobozok többféle méretben

 

A strapabíró, többrétegű kartonból készült dobozok számítanak az egyik legismertebb és leggyakrabban használt csomagolóanyagnak, nem véletlenül. A vastagságuktól és kialakításuktól függően az áruszállítás során védelmet nyújtanak a termékeknek, könnyen kezelhetőek, praktikusan lehet őket pakolni, nem mellesleg pedig könnyen személyre szabhatók.

Webáruházunk ezen kategóriájában ezért is igyekeztünk belőlük minél többféle méretű és vastagságú változatot összegyűjteni. Használd a jobb oldalt található szűrőket, és vásárold meg a megfelelő méretű dobozt tároláshoz, csomagküldéshez, postázáshoz, költözéshez, raktározáshoz vagy éppen archiváláshoz!

Ha nem találnád meg közöttük azt, amire a vállalkozásodnak szüksége van, akkor vedd fel nyugodtan a kapcsolatot a szakértő kollégáinkkal! Ők majd tájékoztatnak arról, hogy tudjuk-e teljesíteni a kérésedet, vagy sem! Abban az esetben pedig, ha igen, árajánlatot is készítenek.

 

E, B, C, BC vagy BCC – 3, 5, 7

 

Bár lehet, hogy ez elsőre egy titkos kódrendszer részének hangzik, de nem az. Ezek a különböző csomagoláshoz használt hullámkartonok tulajdonságainak leírására szolgáló jelölések.

Az E a legvékonyabb, míg a B és a C a legvastagabb változatot jelöli. Ezeket egyébként a gyártók kombinálni is szokták, amelynek eredményeként 5, illetve 7 rétegű hullámkarton doboz előállítására is van lehetőség.

Amennyiben kisebb súlyú termékeid vannak, teljesen felesleges vastagabb alapból készült kartondobozt választanod, elég egy háromrétegű, „E” profilú verzió is.

Abban az esetben viszont, hogy ha mondjuk egy nagyobb háztartási gépet kell becsomagolni, akkor a szállítási módtól függetlenül a nagyobb teherbírású, súlytól függően 5, vagy akár 7 rétegű papírdobozok mellett célszerű döntened.

 

Hogyan töltsd meg a dobozokat a biztonságos szállítás érdekében?

 

Ahhoz, hogy a dobozokban lévő termékeket maximálisan meg tudd védeni az összeütközéstől vagy a doboz falának való ütődésétől, nem elég csak újságpapírral megtölteni őket, hanem szükség lesz térkitöltőkre is a csomagolóanyag kínálatunkból, hogy egy párnázott belsőt hozz létre.

Hogy melyik típusra esik a választásod, azt leginkább az áru típusa határozza meg. Gondolj csak a műszaki cikkekre, amelyek szinte kivétel nélkül hungarocell élvédőkkel vagy egyéb térkitöltőkkel kerülnek elcsomagolásra!

Az általános ökölszabály, hogy minden egyes tárgyat legalább 5 centiméternyi párnázóanyaggal vegyél körül, és ugyanakkora távolságra helyezd el a doboz falától. Amennyiben pedig törékeny dolgokról van szó, feltétlenül csomagold be őket külön-külön, hogy ne mozogjanak és ne ütközzenek össze!

Bármi kérdésed lenne a kartondobozok vagy az egyéb csomagolóanyagainkkal kapcsolatban, akkor fordulj hozzánk bizalommal! Igyekszünk a lehető legalaposabb választ adni, hogy segítsünk a döntésben.

Szűrés
Vastagság
Termék státusza