Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

LÉGPÁRNÁS FÓLIÁK

Ebben a termékkategóriában az általunk forgalmazott légpárnás fóliákat találhatod meg, amelyek könnyű, rugalmas, párnázott anyagok. Felhasználási céljukat tekintve a termékek védelmére szolgálnak a tárolás és a szállítás során. Anyagukat tekintve készülhetnek polietilénből és újrahasznosított, környezetbarát anyagokból is.

A különböző típusú légpárnás fóliák eltérő jellemzőkkel rendelkeznek, így például a hagyományos és a nagybuborékos fóliák is. Ismerd meg kínálatunkat, hogy ki tudd választani a felhasználási igényeidnek leginkább megfelelő terméket!


10termék 110

Hagyományos légpárnás fólia

 

A számos csomagolóanyag közül ez a fólia az ütésállósága révén emelkedik ki. Általában polietilénből készül, ami könnyű, rugalmas és vízálló anyag, így hatékonyan megvédi a terméket a sérülésektől, szennyeződésektől és a nedvességtől. A törékeny termékek esetében nélkülözhetetlen a használata. Fő jellemzője a kis méretű buborékok kialakítása, melyek a fólia felületét borítják. Ezek a buborékok lehetnek különböző méretűek a kívánt védelem mértékétől függően.

Az általunk forgalmazott fóliákat tekercsben vásárolhatod meg, amelyek többféle méretben és kiszerelésben kaphatóak. Valamennyi ideális választás lehet a könnyebb és közepes súlyú tárgyak csomagolására. A könnyű kezelhetőség és jó ütéselnyelő képesség miatt kedveltek a szállítók és a vevők körében.

 

A nagybuborékos légpárnás fólia

 

Anyagát és felhasználását tekintve hasonló a hagyományos légpárnás fóliához, csak a buborékok nagyobbak és vastagabbak. Ezáltal erősebb ütéselnyelést biztosítanak, és a nagyon törékeny, sérülékeny tárgyak számára is megfelelő védelmet tudnak biztosítani. Így akár nagy méretű, nehezebb tárgyak csomagolására is használhatod őket.

 

Újrahasznosított légpárnás fólia a környezetvédelem jegyében

 

Az újrahasznosított fólia esetében a polietilén anyagot részben vagy teljes egészében újrahasznosított forrásból nyerik. Ezáltal környezetbarátabb a hagyományos változatokhoz képest, miközben megőrzi azok előnyös tulajdonságait is.

Ugyanúgy alkalmazható könnyű és közepes súlyú termékek csomagolására. Környezetvédelmi szempontok miatt sokan preferálják ezt a típusú csomagolóanyagot.

Színe gyártásonként változó lehet a visszagyűjtött anyagoktól függően. Lágysága révén könnyen használható, kiváló csomagolóanyag, amely nemcsak a termék becsomagolására használható, hanem dobozon belül térkitöltő anyagként is. Ebben az esetben azt a célt szolgálja, hogy megakadályozza az áru vagy alkatrész dobozon belüli elmozdulását, és esetleges sérülését, törését.

 

Milyen termékek csomagolására alkalmazhatod a légpárnás fóliát?

 

Üveg- és kerámiatermékek, fém alkatrészek, elektronikai cikkek csomagolására jól használható, hiszen megakadályozza ezek sérülését, karcolódását, törését. Fém alkatrészek esetében a vízálló tulajdonsága kifejezett előnyt jelent, hiszen megóvja az alkatrészt a nedvességtől. Így megelőzhető az alkatrész rozsdásodása.

A dobozon belüli térkitöltő feladatra használt légpárnás fólia pedig tulajdonképpen mindenféle termék esetében hasznos tud lenni, hiszen a műanyagból, a fémből, a kerámiából, az üvegből, a fából készült tárgyak számára egyaránt fontos lehet, hogy ne tudjanak egymáshoz ütődni, vagy elmozdulni a helyükről.

Amennyiben sikerült kiválasztani a megfelelő csomagolóanyagot, a képre kattintva, majd a kosárba helyezést választva elérheted a megrendelés felületét. A szükséges adatok megadásával pedig könnyen meg tudod rendelni őket, hogy minél hamarabb a vállalkozásod hasznára tudjanak válni.

Szűrés
Vastagság
Szélesség
Termék státusza