Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

HABFÓLIA

A habfólia a szivacsos szerkezetének köszönhetően képes megvédeni a termékeket a sérülésektől, így nagyszerűen használható szigetelő csomagolóanyagként, valamint a törékeny termékek szállítása és raktározása során védelemre.

Amennyiben a te vállalkozásodnak is szüksége lenne rá, akkor a lehető legjobb helyen jársz, mivel webáruházunkban ez a termék számos méretben és kivitelben vár, ráadásul pénztárcabarát áron.

Add le a rendelésedet kényelmesen az otthonodból vagy az irodádból, és ne felejtsd el megtekinteni az egyéb minőségi csomagolóanyagainkat sem! Amennyiben pedig tanácstalan lennél, keress minket bátran!


8termék 18

A webáruházunkban kapható habfólia tekercseknek igazán nagy hasznát veheted a vállalkozásod termékeinek csomagolása során.

A szivacsos szerkezetüknek köszönhetően ugyanis képesek megvédeni a kerámia-, porcelán- és üvegtárgyakat, az elektronikai és háztartási cikkeket, az autóalkatrészeket, illetve a mezőgazdasági termékeket a szállítás és raktározás közben keletkezhető sérülésektől.

Ráadásul mindezt a magas fokú védelmet kis térfogattal valósítják meg, ami a szállítási költségek szempontjából is igen előnyös. Olyannyira, hogy a légpárnás fóliához képest akár ötször helytakarékosabb is lehet.

 

A habfólia felújításkor is hasznos

 

Manapság az építkezéseken is előszeretettel alkalmazzák a 2-5 mm vastagságú habfóliákat a laminált parketta alá kiegészítő rétegként, mivel hatékonyan csökkentik a lépések zaját, és kiegyenlítik az aljzat kisebb hibáit. Sőt, télen még betonozáskor takarásra is használják. Ha felújítást tervezel az irodában, akkor gondolj erre is mindenképpen!

 

Könnyű kezelhetőség

 

A rendelést követően az általad választott habfólia ugyan tekercsekben érkezik, de ezt igazán könnyű kezelni és méretre szabni. Csupán letekeritek a megfelelő hosszúságú darabot, és levágjátok, ennyire egyszerű az egész.

Amennyiben pedig egy törékeny tárgy csomagolásáról van szó, érdemes egy újabb réteget is az áru köré vonni, ezáltal tovább növelve annak biztonságát.

 

Széles habfólia kínálat

 

A kínálatunkban többféle vastagságban, szélességben és hosszúságokban is találhatsz habfóliákat. Hogy melyik variáns lesz számodra az ideális, azt leginkább a becsomagolni kívánt termék típusa és nagysága határozza meg.

Ha bizonytalan lennél, keresd bátran a szakértő kollégáinkat, akik majd ellátnak a szükséges információkkal ahhoz, hogy megfelelő döntést tudj hozni.

 

Minőségi csomagolóanyagok és fólia termékek a Mű-Pack Kft. - Csomagolástechnikától

 

A cégünk megalakulása óta azon tevékenykedünk, hogy az ügyfeleink számára minél magasabb színvonalú, minden igényt kielégítő komplett csomagolástechnikai szolgáltatást nyújtsunk, ezáltal időt és költséget megtakarítva számukra. Mindezt pedig az állandó raktárkészletünk széles választéka, illetve a kollégáink szakértelme és lelkiismeretes hozzáállása biztosítja.

Nézz körül alaposan a választékunkban, és rendeld meg az otthonod vagy az irodád kényelméből a vállalkozásod számára nélkülözhetetlen csomagolóanyagokat, csomagológépeket, irodaszereket, illetve munkavédelmi eszközöket!

Amennyiben pedig egy termék mellett nem találnál árat, akkor érdeklődj a munkatársainknál! A szükséges információk bekérése után ők majd küldeni fognak egy részletes árajánlatot, amiből már tudsz kalkulálni.

Szűrés
Vastagság
Termék státusza