Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

PÁNTSZALAG TARTÓ KOCSI

A pántszalagtartó kocsi vagy más néven szalagtekercs-tartó ipari környezetben nagyon praktikus eszköz, hiszen lehetővé teszi a különféle szélességű és típusú szalagok vagy pántok tárolását és könnyű hozzáférését.

A csomagolóeszközök rendezett tárolásával azok nem gubancolódnak össze, nem sérülnek meg, és a használatukat jelentős mértékben megkönnyíti, így gyorsan megoldhatod a különböző csomagolási feladatokat. Ez a kocsi nagyon könnyen mozgatható a gyártósoron vagy a raktárban, így rugalmasan alkalmazkodik az adott munkaterülethez. Tekintsd meg termékeinket!

Hol előnyös a pántszalagtartó kocsi használata?

 

Raktárakban és raktárkezelésben ezek az eszközök ideálisak az áru csomagolásához és a szállításra való felkészítéséhez, mivel lehetővé teszik a pántok gyors és hatékony használatát. Gyártósorokon is alkalmazhatod a termékek csomagolásához, ami által gördülékenyebbé válhatnak a termelési folyamatok is.

Ha a vállalkozásod logisztikával, szállítmányozással foglalkozik, a pántszalag tartására szolgáló kocsi elősegíti a rakományok biztonságos rögzítését, ahogyan a többi csomagológép is.

Pántszalagtartó kocsi PET és PP szalagokhoz

 

A webáruházunkban kapható pántszalagtartó kocsik leginkább abban különböznek egymástól, hogy milyen anyagú szalag tárolására optimálisak.

A PET és PP pántokhoz alkalmas kocsik kerekekkel vannak ellátva, így praktikusan mozgathatod őket oda, ahol a pántoláshoz szükség van rájuk. A kis helyigényű, kompakt kialakítású eszközök ideálisak raktárakban vagy gyártási munkaterületeken történő csomagolás kivitelezésére.

Kocsi acélpántokhoz

 

Az acél pántszalag tartó szintén könnyű, kis helyigényű eszköz, amit a kerekei által bárhol tudsz használni. Az acél pántológépek használata során nagymértékben megkönnyíti a pántolást, ha a csomagolóanyagokat rendezetten tárolod.

Ezen a tárolóeszközön tisztán, csavarodás- és sérülésmentesen, valamint esztétikusan tudod elhelyezni a pántokat. Ezek megfelelő tárolásával a munkavégzés gördülékenyen zajlik, hiszen azonnal készen állnak a csomagolóeszközök a használatra.

A választás szempontjai

 

Amikor pántszalagtartó kocsit választasz, a használni kívánt pánt anyagának megfelelő eszközt válassz. Azt is vedd figyelembe, hogy milyen típusú munkához fogod alkalmazni, hiszen a raktározás, a gyártás, a szállítás más-más eszközöket igényelhet.

Arra is gondolj, hogy milyen szélességű szalagokat fogsz leginkább használni! Szükséged van-e könnyen mozgatható tárolóra, hogy át tudd helyezni a munkaterületen? A kiválasztott eszköznek ugyanis meg kell felelnie a csomagolási feladat követelményeinek.

Hogyan helyezd el a kocsin a szalagokat?

 

Helyezd el az eszközt stabilan, hogy alkalmas legyen a szalagok fogadására. Ha állítható magasságú eszközről van szó, állítsd be a megfelelő magasságot. Ha rendelkezik valamilyen blokkolóval vagy zárómechanizmussal, bizonyosodj meg róla, hogy az nincs útban.

Ezután a szalagokat helyezd a kialakított tárolóhelyekre vagy szalagtekercs tartókra. A csomagolóeszközök szépen, rendezetten helyezkedjenek el, hogy könnyen hozzáférhetőek legyenek. Ezután, ha van rajta rögzítőretesz, használd azt a csomagolóanyag biztonságosabb elhelyezésére.

Amennyiben bővebb információra van szükséged az általunk forgalmazott termékekkel, pántszalagtartó kocsikkal kapcsolatban, kérjük fordulj ügyfélszolgálatunk szakembereihez. Ha pedig sikerült kiválasztani a számodra megfelelő eszközt, a kosárba helyezve meg is tudod rendelni, hogy minél hamarabb használatba tudd venni.