Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

CSÚSZÁSGÁTLÓK

Hogy miért van szüksége a vállalkozásodnak újrahasznosítható csúszásgátlókra? A segítségükkel szállítás közben csökken a raklapra pakolt rétegek közötti csúszkálás. Olyannyira, hogy még a nehezen palettázható, sima termékekből álló rakat is akár 50 fokos dőlésszögig stabil maradhat. Ráadásul mindemellett még anyagmegtakarítást is eredményeznek, mivel kevesebb stretchfóliára lesz szükség, üzemen belüli szállítás esetén pedig akár teljesen el is maradhat ez a kiegészítő.

Akár a csúszásgátló fóliák, akár a papírok a szimpatikusabbak, a kollégáinknál tudsz róluk bővebb információt kérni.


2termék 12

Alkalmazz te is csúszásgátlókat a raklapokra helyezve vagy köztes rétegként a nehezen palettázható, sima termékek között, és akadályozd meg, hogy a csomagolt áru elcsússzon! Mind az általunk forgalmazott csúszásgátló papírok, mind pedig a csúszásgátló fóliák akár 50°-os dőlésszög mellett is biztonságosan rögzítik a rakatot. Az előnyeik azonban túlmutatnak a jobb stabilitáson.

 

A csúszásgátlók haszna

 

Pozitívumként említhető meg még az is velük kapcsolatban, hogy jelentős anyagmegtakarítást eredményeznek. Az alkalmazásukkal jóval kevesebb stretchfóliára lesz szükség, sőt ez az üzemen belüli szállítás esetében akár teljesen el is hagyható.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a hullámpapírhoz képest számottevően kevesebb rakteret igényelnek, közel fele annyit.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy 100% újrahasznosíthatók, így nem marad utánuk felesleges maradvány.

 

Csúszásgátló papírok

 

Az újrahasznosított testliner papírból, korrugált kartonból vagy vékony és áttetsző PE filmből készült csúszásgátló papírokra elhelyezünk néhány különleges kialakítású csúszásgátló pontot, amelyek a súrlódási együttható növelésével stabilizálják az árut.

Többfajta méretben gyártjuk őket, a vevőink igényeinek megfelelően, amelyekről a termékleírásban tájékozódhatsz. Ha esetleg nem találnád közöttük azt, amelyikre szükséged lenne, akkor érdeklődj nyugodtan az e-mail-címünkön vagy a központi telefonszámon!

 

Csúszásgátló fóliák

 

A 65 mikron vastagságú polietilénből készült csúszásgátló fóliák segítségével megnövelhető az adott rakományrögzítés leszorító erejéből származtatott visszatartó erő. Ennek köszönhetően pedig a szükséges rakományrögzítők száma is csökkenthető.

A papírokhoz hasonlóan szintén többféle méretben készülnek. Amennyiben e tekintetben egyedi igényeid lennének, fordulj nyugodtan a szakértő kollégáinkhoz!

 

Menj biztosra, használj a csúszásgátlók mellett más csomagolóanyagokat is!

 

Bár a csúszásgátlók már sokat tesznek azért, hogy a raklapokra rakodott termékek ne sérüljenek meg, de jobb, ha biztosra mész, és beszerzel még néhány egyéb csomagolóanyagot is a webáruházunk kínálatából.

A pántszalagok segítségével például igazán megbízhatóan megoldható a rögzítés. A webáruházunkban kapható változatok többsége kézi és gépi pántolóval egyaránt használható, de van köztük olyan is, ami mind a kétféle kivitelben elérhető. A stabil rakományok esetében helyezzétek őket közvetlenül az árura, a törékenyebb, sérülékenyebb termékek esetében pedig használjatok a pánt alatt élvédőt, sarokvédőt!

De ugyanez igaz a stretch fóliákra is, amelyek napjainkra a rakodási egységek rögzítésének legelterjedtebb eszközeivé váltak, nem véletlenül. Hogy kézzel vagy raklapfóliázó géppel alkalmazzátok őket, az leginkább az adott mennyiségtől függ. Keress bennünket a termékek felhasználása kapcsán!