Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

SZÁRÍTÓ ANYAGOK

A webáruházunk ezen kategóriájában olyan szárítóanyagokat találhatsz, amelyek hatékonyan védik a termékeket a közúti, légi és tengeri szállítás során. Hiszen elég csupán némi pára, és egyből megjelenik a korrózió, a penész vagy a nedvesség, amely mind a termelőknek, mind pedig az exportőröknek veszteséget okoz. 

A termékpalettánkban többek között abszorberek találhatók különböző méretű tasakokban, amelyek megkötési kapacitása a saját súlyuknak körülbelül a 20%-a. Ha nem tudod, hogy melyik változat lenne a vállalkozásod számára a legideálisabb, kérd a kollégáink segítségét telefonon vagy e-mailben!


3termék 13

Ha a vállalkozásod termékei országokon keresztül vándorolnak, akkor feltétlenül szükséged lesz a webáruházunkban kapható szárítóanyagok valamelyikére, amelyeket csupán bele kell helyezni a légmentesen záródó csomagolásba, a műanyag zacskóba vagy kartondobozba, és máris megkezdik megkötni a nedvességet.

Így megakadályozható a termékek korrodálódása, penészedése, vagy a nedvesség miatti működésképtelensége, amely az elektronikai berendezések és gépek szállításánál különösen nagy jelentőséggel bír. De igazából szinte nincs is olyan termékkategória, amelynek szállításánál és raktározásánál ne kellene odafigyelni a nedvesség elleni fokozott védelemre.

A webáruházunk csomagolóanyagai között kapható hagyományos szilikagél és betonit abszorber, amely egy sokkal korszerűbb alternatíva. A betonit ugyanis olyannyira kiváló vízmegkötő (adszorpciós) képességgel rendelkező természetes kőzet, hogy a segítségével garantálható a termékekre veszélytelen, 10-30%-os páraszint.

 

Biztonságos, környezetbarát megoldás: betonit szárítóanyagok

 

A bentonit abszorberek mellett szól az is, hogy sokkal környezetkímélőbb alternatívának számítanak. Az előállításuk ugyanis a szintetikus szilikagéllel (szilícium-dioxiddal) készült változatokéval ellentétben csekély mennyiségű energiát és vegyi anyagot igényel.

Ráadásul nem tartalmaznak az egészségre káros segédanyagokat, és nem oldódnak vízben, így az élelmiszerek és a gyógyszerek mellett is biztonságosan alkalmazhatók.

 

Ár tekintetében is jobban megéri őket választani

 

Ha a fentebb felsorolt számos nagyszerű tulajdonságuk nem lenne elég, akkor ott van még a bentonit tartalmú páramegkötő tasakok kedvező ára is, amely leginkább annak köszönhető, hogy a szilikagéllel készült verziókkal szemben jóval olcsóbban előállíthatóak.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy mivel kis méretűek és könnyűek, így a rakomány súlyában és alakjában nem okoznak jelentős változásokat. Ennél fogva pedig a fuvarköltség sem fog az egekbe szökni.

 

Széles termékpaletta a legkülönbözőbb igényekre szabva

 

Mind a bentonit, mind a szilikát abszorberek különböző súlyú tasakokban érhetők el, amelyek közül a legnépszerűbb választásnak a tizenhat és a nyolc unitos (ez a szárítási kapacitásra vonatkozik) kiszerelések számítanak. Egy egység egyébként körülbelül három gramm vízgőzt képes elnyelni 20%-os relatív páratartalom mellett.

Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy melyiket válaszd, akkor keress minket bizalommal a webáruházunkban megadott elérhetőségek egyikén, és mi megpróbálunk segíteni az optimális mennyiség meghatározásában! Ez alapján pedig konkrét árajánlatot is adunk a szárítóanyagokra, így könnyen tudsz dönteni. A csomagolástechnikai termékeinkben biztosan nem fogsz csalódni.