Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

Légpárnás Fólia 1 m x 100 m (buborékfólia)
Légpárnás Fólia 1 m x 100 m (buborékfólia)
11 000 Ft + ÁFA/tek

Légpárnás Fólia 1 m x 100 m (buborékfólia)

Légpárnás Fólia 1 m x 100 m (buborékfólia)
Légpárnás Fólia 1 m x 100 m (buborékfólia)
Légpárnás Fólia 1 m x 100 m (buborékfólia)

Légpárnás fólia
1 m x 100 m

Tekercs szélessége: 1 m
Tekercs hossza: 100 m
Vastagság: 50 mikron
Rétegek száma: 2

A légpárnás, vagy buborékos fólia lágysága miatt jól kezelhető, tökéletes csomagolóanyag. Kisebb tárgyak, sérülékeny áruk megvédésére, "kipárnázására" alkalmas. Csomagon belüli ( pl. dobozon belüli ) térkitöltésre is kiválóan alkalmas. Véd a por és nedvesség ellen is.

11 000 Ft + ÁFA/tek
Egységár: 110 Ft + ÁFA/m2
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Légpárnás fólia

Kiváló csomagolóanyag, amely felületvédelemre, rezgéscsillapításra és párnázásra szolgál a tárolás és a szállítás során a termékek védelme érdekében. Véd a por és a nedvesség ellen, de térkitöltésre is alkalmas lágysága és rugalmassága miatt.

Anyaga

A légpárnás fólia általában polietilénből készül. Ez egy könnyű, rugalmas és ellenálló műanyag anyag, amelyet a csomagolásban gyakran használnak. Hatékonyan védi a terméket a sérülésektől, szennyeződésektől és a nedvességtől is.

Felhasználása

A buborékos fólia számos kreatív és praktikus célra használható a csomagolás területén. Alkalmas érzékeny vagy törékeny tárgyak csomagolására, például üveg, porcelán, elektronikai eszközök vagy bútorok védelmére. A buborékok párnázó hatása megakadályozza a sérüléseket szállítás közben, tárolás esetén pedig véd a portól és a nedvességtől.

A légpárnás fólia alkalmazásának előnyei

Védelem a sérülések ellen: A fólia buborékjai levegővel vannak feltöltve, így hatékonyan védik a becsomagolt termékeket ütődés, súrlódás, koccanás és karcolás ellen. Ez különösen fontos, amikor törékeny tárgyakat kell szállítani vagy tárolni.

Könnyű kezelhetőség: A légpárnás fólia rugalmas és könnyen formázható. Tekercs formájának köszönhetően a csévéről letekerve, a méretet magunknak szabhatjuk, könnyen és egyszerűen vágható. Szinte bármilyen alakú és méretű terméket hatékonyan becsomagolhatunk vele védelmet nyújtva ezzel termékeinknek.

Gyors csomagolás: A légpárnás fólia gyorsan alkalmazható, amivel időt takaríthatsz meg. A csomagok postázása esetén különösen előnyös, mivel egyszerűen és gyorsan tudjuk vele becsomagolni a terméket, melyet biztonságosan akarunk eljuttatni megrendelőinkhez.

Egyszerű térkitöltés: A buborék fólia kiválóan alkalmas térkitöltésre is. Az amorf termékek csomagolása során a dobozban fennmaradó üres részeket az összegyűrt légpárnás fóliával feltölthetjük.

Összességében a buborékos fólia kiváló választás a biztonságos csomagolás garantálására. Tekercses változata mellett létezik légpárnás boríték és perforált tekercs változat is.

Adatok
Vastagság
50 my
Szélesség
100 cm
Cikkszám
313110
Tömeg
5 kg/tek
Hasonló termékek