Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

KÖRNYEZETTUDATOS STRETCHFÓLIÁK

Tudtad, hogy a webáruházunkban kapható környezettudatos stretchfóliák használatával akár 60%-kal csökkentheted a vállalkozásod hulladéktermelését? Lehet, hogy nem olyan vastagok, mint a hagyományos társaik, az erősségük viszont semmiben sem különbözik. Ráadásul egy tekercsen körülbelül kétszer akkora mennyiség van.

Hogy számokkal is illusztráljuk a dolgot: amíg egy átlagos kézi fólia segítségével összvissz öt raklapot lehet becsomagolni, addig a környezettudatos stretchfóliákkal, akár tizenötöt is, ami valljuk be, nem kis különbség. Válogass kedvedre a kínálatunkból, és ha kérdésed van, keress minket bátran!

 


10termék 110

Használd te is a webáruházunkban kapható környezettudatos stretchfóliák egyikét, és csökkentsd a vállalkozásod hulladéktermelését akár 60%-kal! Ezeknek a csomagolóanyagoknak megvan az az előnye a közel harminc éve használatban lévő fóliákkal szemben, hogy sokkal, de sokkal kevesebb kell belőlük.

 

De beszéljenek helyettünk inkább a számok!

 

Ha egy hagyományos stretchfóliát választasz, akkor annak a tekercsén általában 120-150 méter hosszú, 23 mikrométer vastagú fólia van. Na már most, a környezettudatos változatán 350 méter fólia található, amelynek ugyan a vastagsága 10 mikrométer, az erőssége viszont ugyanolyan.

Tehát, amíg egy átlagos kézi fólia segítségével összesen öt raklapot lehet becsomagolni, addig a környezettudatos stretchfóliákkal akár tizenötöt is. Te is láthatod, hogy a különbség jelentős.

Ezért az olyan kifogások, mint a “jól hangzik, de sajnos nem fér bele a költségvetésbe”, érvényüket vesztik, mivel ezeknek a csomagolóanyagoknak a választása a költséghatékonyság szempontjából is jobban megéri a vállalkozásod számára.

 

A környezettudatosság a költségcsökkentésen túl más előnyöket is hozhat

 

Mivel az utóbbi időben egyre nagyobb jelentőséggel bír a környezettudatosság és a fenntarthatóság az emberek körében, ha vállalkozásod környezetbarát csomagolóanyagokat használ, azzal komolyan javulhat a megítélése, új piacokat szerezhet és versenyelőnyre tehet szert a konkurenciával szemben.

Magyarországon ez a fajta szemlélet sajnos még nem kifejezetten elterjedt, de a nyugati országokban azok a cégek, amelyek a jelen gazdasági helyzetben a fenntartható utat választották, komoly profitra tettek szert. Miért ne csatlakozhatnál te is hozzájuk?

 

A környezettudatos stretchfóliák közül történő választás

 

Hogy mindenféle vállalkozás igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni, igyekeztünk minél szélesebb választékot összeállítani a környezettudatos stretchfóliákból a vastagság tekintetében.

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik termék lenne az ideális számotokra, ne habozz felvenni a kapcsolatot a webáruházunk szakértő csapatával, akik minden felmerülő kérdésedet megválaszolják majd, illetve a szükséges információk birtokában pontos árajánlatot is adnak, amely nagymértékben megkönnyítheti a döntés meghozatalát.

 

Válassz egy raklapfóliázó gépet is!

 

A csomagolási folyamat hatékonyabbá történő tétele érdekében mindenképpen javasoljuk a raklapfóliázó gép használatát is, amelynek a segítségével rakományrögzítés egyszerűen elvégezhető. Már a félautomata forgótányéros raklapfóliázó gépek is igazán nagy terhelhetőséggel bírnak.

De nézz szét a többi környezettudatos termékünk között is, hiszen olyan eszközöket találsz a csomagoláshoz, mint a légpárnás fólia, a papír és a karton vagy a ragasztó- és pántszalagok - mindezt újrahasznosított anyagokból! Várjuk megrendelésed.

Szűrés
Vastagság
Szélesség
Bruttó súly
Termék státusza