Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

Stretchfólia 23my Újrahasznosított
Stretchfólia 23my Újrahasznosított
2 150 Ft + ÁFA/tek
ÚJ

Stretchfólia 23my Újrahasznosított

Stretchfólia kézi
500mm/23 my/ Újrahasznosított

Az egységrakomány képzés és rögzítés során a legkedvezőbb anyag- és energiafelhasználást a stretchfólia biztosítja.

Tekercs mérete: 500 mm
Stretchfólia anyaga: Újrahasznosított LDPE fólia
Stretchfólia vastagsága: 23 mikron
Cséve súlya: 0,3 kg
Fólia súlya: 1,3 kg

Nagyobb mennyiségű stretchfólia rendelés esetén kérje kollégáink árajánlatát a mupack@mupack.hu e-mail címen vagy a 06-1/206-1884-es telefonszámon!

2 150 Ft + ÁFA/tek
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Stretchfólia

A stretchfólia egy nyújtható fólia, amelyet az áruk raklapon történő rögzítésére használnak tárolás vagy szállítás céljából. A fóliát a csomagolandó termékek köré tekerik, megfeszítik, olyan erőt létrehozva, amely lehetővé teszi a rakomány rögzítését.

Stretchfólia használatának előnye

A nyújtható fólia előnyei közé tartozik, hogy minimálisra csökkenti az áru beszennyeződésének esélyét, megvédi a csomagolt terméket a sérülésektől, a portól és nedvességtől. Megfelelő fóliázással növelhető a rakatmagasság, így optimalizálni lehet a raktározási helyet és a szállítási költségeket. Az átlátszó nyújtható fólia lehetővé teszi a csomag vizuális ellenőrzését az egységrakomány megbontása nélkül.

A stretchfóliának számos típusa létezik, ezek mindegyike alkalmas a rakomány méretétől, a teljesítmény követelményektől és a súlytól függően a meghatározott igények kielégítésére. A kézi nyújtható fóliát a gyártás során extrudálják, majd öntik vagy fújják a megfelelő vastagságra és legvégül feltekercselik.

A kézi stretchfólia alkalmas gyors, helytől független csomagolásra kis vagy akár nagyobb méretű termékek, rakatok esetében is. Különböző vastagságban és kiszerelésben érhető el. Ideális olyan raktárakban, ahol egyszerre akár több helyen folyik az áruk összekészítése vagy nincs lehetőség a csomagolás gépiesítésére.

Adatok
Vastagság
23 my
Szélesség
50 cm
Szín
Transzparens
Bruttó súly
1,6 kg
Cikkszám
3107231
Tömeg
1,6 kg/tek
Hasonló termékek