Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

Stretch fólia gépi ERŐSÍTETT 12 my (stretchfólia, sztreccsfólia)
Stretch fólia gépi ERŐSÍTETT 12 my (stretchfólia, sztreccsfólia)
1 490 Ft + ÁFA/kg

Stretch fólia gépi ERŐSÍTETT 12 my (stretchfólia, sztreccsfólia)

Stretch fólia gépi ERŐSÍTETT 12 my (stretchfólia, sztreccsfólia)
Stretch fólia gépi ERŐSÍTETT 12 my (stretchfólia, sztreccsfólia)

Stretchfólia ERŐSÍTETT
Gépi natúr 500 mm / 12 my

A felhasznált csomagolóanyag mennyisége akár a FELÉRE csökkenthető!

Az egységrakomány képzés és rögzítés során a legkedvezőbb anyag- és energiafelhasználást a nyújtható fóliás egységrakomány-rögzítés biztosítja.
Stretchfóliázás esetén védi az árut a szennyeződésektől, a kisebb sérülésektől, nedvességtől.
Raklapfóliázó gépekkel használható.

Siat One Wrap Plus

Tekercs mérete (szélessége): 500 mm
Stretchfólia vastagsága: 12 mikron.

Hasonló neveken ismerhetjük még:
Stretchfólia - Sztretchfólia - Sztreccsfólia - Stretch fólia - Nyújtható fólia

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén kérje kollégáink árajánlatát a mupack@mupack.hu e-mail címen vagy a 06-1/206-1884-es telefonszámon!

1 490 Ft + ÁFA/kg
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Stretch fólia gépi erősített

Az erősített gépi stretchfólia, a kézi stretch fóliához hasonlóan, olyan csomagolóanyag, amelyet az ipari és a logisztikai területeken alkalmaznak, de felhasználása számos más iparágra is kiterjed. A félkész- és késztermékek tárolása és szállítása során megvédi azokat a környezeti hatásoktól, az ebből fakadó károsodásoktól.

A stretchfóliát leggyakrabban az ipari és a logisztikai területeken alkalmazzák. A félkész- és késztermékek tárolása és szállítása során véd a portól és a nedvességtől, stabillá és biztonságossá teszi a termék, illetve a raklapra tett áru szállítását.

Anyaga és gyártása

A stretch fólia gyártása során a polietilén granulátumot megolvasztják és adalékanyagokat kevernek hozzá, hogy elérjék a kívánt tulajdonságokat. Az olvadt anyagokat extrudálják, azaz átvezetik egy formázó egységen, ahol vékony fóliává alakítják. Ezt lehűtik, majd hosszú tekercsekbe formálják. Ezzel az eljárással különféle vastagságú és tulajdonságú termékeket tudnak előállítani.

Felhasználása

Az erősített fólia olyan csomagolóanyag, amelyet zömmel a nyújtható fóliás egységrakomány-rögzítés során használnak. A fólia alkalmazásával védjük az árut a szennyeződésektől, a kisebb sérülésektől és a nedvességtől. Leggyakrabban az ipari és a logisztikai területeken alkalmazzák, de felhasználása számos más iparágra is kiterjed. Ideális a közepes és nagyméretű rakományok raklaphoz történő rögzítéséhez, amennyiben a termékeket gyorsan és hatékonyan akarjuk becsomagolni.

A gépi nyújthaó fólia használatához raklapfóliázó gépre van szükség melyek automatikusan csomagolják a termékeket, az árut vagy a raklapot.

Előnyei

A gépi erősített stretch fólia használatával gyorsabbá és gazdaságosabbá tehetjük a csomagolás folyamamtát és elkerülhetjük az esetleges csomagolási hibákat.

Kiváló nyújtást, szakítószilárdságot, nagyszerű védelmet és szilárdságot kínál. A kézi stretch fóliánál nagyobb nyúlással rendelkezik, így pénzt is megtakaríthatunk.

 

Adatok
Szélesség
50 cm
Stretch fólia nyúlása
Standard
Cikkszám
310114
Tömeg
1 kg
Min. rendelhető mennyiség
14 kg
Választható mennyiségek
14 kg, 28 kg, 42 kg, 56 kg, ...
Hasonló termékek