Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

SIAT OneWrap Raklapfóliázó gép

SIAT OneWrap Raklapfóliázó gép
SIAT OneWrap Raklapfóliázó gép

SIAT OneWrap
Félautomata raklapfóliázó gép

Gép csomagolási magassága: 2100 mm (2400 mm opcionálisan)
Raklap max. súlya: 2400 kg

  • Egyszerű kezelhetőség
  • 1500-1650-1800 mm forgótányér
  • Letisztult Design
  • Ikonokkal felszerelt kezelőfelület
  • 10 program / 5 működési mód
  • Fotocellás raklapmagasság érzékelő
  • Könnyen mozgatható a 2 targoncavilla állásának köszönhetően
  • Lehajtható főoszlop az egyszerű összeszerelésért és mozdíthatóságért.

Kérje kollégáink segítségét a mupack@mupack.hu e-mail címen vagy a 06-1/206-1884-es telefonszámon!

Gyors árajánlatkészítéshez kérjük, hogy az alábbi dokumentumot töltse ki és küldje el e-mail címünkre:

Raklapfóliázó gép ajánlatkérés

Részletek

Raklapfóliázó gép

A stretchfóliázó gépek olyan eszközök, amelyek segítségével a raklapokat hatékonyan lehet csomagolni, így biztonságosabbá és stabilabbá téve azokat a szállítás során. A kézi fóliázáshoz képest a gépekkel való csomagolás időt és energiát takarít meg, és a fóliázás minősége is jobb. A félautomata fóliázó gép esetében magát a stretchfóliázást a gép végzi el. A raklapot a gép forgótányérjára helyezve a fólia függőleges mozgásával és a forgótányér forgatásával történik a csomagolás.

Kiknek ajánlott a raklapfóliázó gép?

Különösen ajánlott olyan vállalkozásoknak, gyáraknak, ahol naponta több raklapot kell fóliázni. A teljesen automata stretchfóliázó gépek beépíthetők automatizált gyártási ciklusba, ahol magas hatékonyság és termelékenység érhető el velük. A stretchfólia használata az egyik legelterjedtebb raklapfóliázási metódus. Miért olyan népszerű? Mert a stretchfólia alacsony árfekvésű megoldás, olcsóbb, mint a pántolás vagy egyéb raklapképző megoldások. A szükséges felszerelés is általában gazdaságosabban beszerezhető, mint más metódusok. A félautomata, illetve teljesen automatizált raklapcsomagoló gépekről tudni kell, hogy alacsony a fólia és az energiafelhasználásuk, és éppen ezért takarékosabbak, mint más alternatívák. A raklapfóliázás nem csak a szállítás és a tárolás biztonságát szavatolja. A stretch fólia ugyanis védelmet biztosít a porral, törmelékkel és nedvességgel szemben. A SIAT OneWrap fóliázó gép gazdaságos és rendkívül egyszerűen kezelhető félautomata raklapfóliázó gép.

A fóliakocsit tekintve elérhető mechanikus fékkel, elektromágneses fékkel és motoros előnyújtással. A választott fóliakocsi függvényében az adott feladatra legoptimálisabb fóliát tudjuk biztosítani kiemelt figyelmet fordítva a gazdaságosságra és a környezetterhelés csökkentésére.

Adatok
Cikkszám
100001
Videó
Videó
Kiegészítő termékek