Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

PET Pántszalag 15x0,70 zöld

PET Pántszalag prégelt felülettel
15 x 0,70 / 406-150 Zöld

Tekercs hossza: 1750 fm
Papírcséve: 406mm-150mm
Szakítószilárdság: 3870 N

A nagy szakítószilárdságú PET pántszalagok többnyire zöld színben gyártódnak, sima és prégelt felületi kialakítással. Ez a típus mind pánthüvellyel, mind pedig akkumulátoros és automata pántológépekkel használható.

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén kérje kollégáink árajánlatát a mupack@mupack.hu e-mail címen vagy a 06-1/206-1884-es telefonszámon!

Szélesség
15 mm
Vastagság
0,7 mm
Szín
Zöld
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

PET pántszalag

A zöld színű PET pántszalag kiváló rugalmassággal, szakítószilárdsággal és ütésállósággal rendelkezik. Gyakran használják élelmiszeripari termékek és elektronikai árucikkek biztonságos rögzítéséhez. Nagy szakítószilárdsága és könnyű formázhatósága növeli a csomagolás stabilitását. A műanyag pántolószalagokat széles körben használják csomagolásra, mivel erős, tartós és rugalmas anyag, ami jól ellenáll a különböző mechanikai igénybevételnek.

Gyártása

A polietilén-tereftalát (PET) pántszalagok gyártása több lépésből áll. A PET granulátum előállításával kezdődik, majd pántszalag formába extrudálják, a végterméket pedig hűtik és tekercselik.

Felhasználása

A műanyag pántolószalag használható kézi vagy automata gépekkel is. Végtelenítése történhet hegesztéssel, vagy fém pánthüvellyel.

A pántoló szalagok fő funkciója a dobozok, rakományok gyors rögzítése biztonságosan. A teherbírása szalagonként eltérő. Az, hogy milyen méretű és anyagú pántoló szalagot válasszunk, függ a használandó pántológép és a csomagolandó áruk, rakományok típusától is.

Előnyei

Használata költséghatékony és biztonságos, az acél pántszalaghoz közel azonos szakítószilárdság mellett.

Könnyedén újrahasznosítható és nagyon sok típusban és méretben kapható. Törékeny és sérülékeny áruk esetében a legjobb választás a műanyag pántszalag, mert nem okoz sérülést vagy karcolást a pántolt termékek sarkainál. Használat után gyorsan visszanyeri eredeti alakját.

Szállítás során magas rakatstabilitást biztosít és kiváló az ellenálló képessége a külső behatások ellen, szabadtéren tárolható, nem korrodál.

Adatok
Cikkszám
121508
Tömeg
18,75 kg/tek
Hasonló termékek