Új jelszó kérése
Termékeink
Termék részletek


Simítózáras Tasak 180x250mm/0,05my 100 db/cs

Simítózáras Tasak 180x250mm/0,05my 100 db/cs
 • Simítózáras Tasak 180x250mm/0,05my 100 db/cs
1 420 Ft + ÁFA/cs1803
Simítózáras PE tasak különböző méretekben
 • Simítózáras tasak


  A simítózáras tasakok használata hazánkban is gyorsan elterjedt és folyamatosan válik egyre ismertebbé már a háztartásokban is. Számos elnevezése ismert és terjedt el. A teljesség igénye nélkül, íme néhány ezek közül: önzáró tasak, villámzáras tasak, gyorszáró tasak, simítózáras tasak, újranyitható tasak, lezárható tasak, visszazárható tasak. 

  Népszerűségét praktikusságának és esztétikusságának köszönheti. Praktikus, mert – mint az már a fenti felsorolásból is kiderült – többször felhasználható és egyszerűen nyitható-zárható, nem igényel külön kelléket a lezárás vagy a kinyitás sem. 

  A környezetünket is óvhatjuk azzal, ha egy ilyen tasakot többször is felhasználunk, hiszen kevesebb nehezen lebomló hulladék kerül a már amúgy is nagyon leterhelt „természetbe”.

  Választható opciók, hogy valóban egyedi, és a célnak leginkább megfelelő lehessen simítózáras tasakja: Egyedi méret és vastagság, antisztatikum, színezés, nyomdázás. 

  Íme néhány példa,milyen termékek csomagolhatók az általunk forgalmazott simítózáras tasakokba: rövidáru, csavar, alátét, tömítés, elemes bútorok alkatrészei, számítástechnikai eszközök kellékei, ékszer, horgászkellék, jelvény, kitűző, kulcstartó, fehérnemű, fürdőruha, használati útmutató, technikai leírás, garancia okmány, rendőrségi bizonyíték, vizsgálati minta, ételminta, laborminta, különböző papír-írószerek

   

  Különböző méretben rendelhetőek

 • Cikkszám
  3220-27
Webáruház készítés