Új jelszó kérése
 

Simítózáras Tasak 60x80mm/0,05my 100 db/cs

Simítózáras  Tasak 60x80mm/0,05my 100 db/cs
Simítózáras  Tasak 60x80mm/0,05my 100 db/cs
Simítózáras  Tasak 60x80mm/0,05my 100 db/cs
Simítózáras  Tasak 60x80mm/0,05my 100 db/cs
Simítózáras PE tasak különböző méretekben
Fő kategória >TERMÉKEINK >CSOMAGOLÓANYAGOK >PE ALAPÚ TASAKOK >Simítózáras PE tasakok
470 Ft + ÁFA/cs597
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Simítózáras tasak


A simítózáras tasakok használata hazánkban is gyorsan elterjedt és folyamatosan válik egyre ismertebbé már a háztartásokban is. Számos elnevezése ismert és terjedt el. A teljesség igénye nélkül, íme néhány ezek közül: önzáró tasak, villámzáras tasak, gyorszáró tasak, simítózáras tasak, újranyitható tasak, lezárható tasak, visszazárható tasak. 

Népszerűségét praktikusságának és esztétikusságának köszönheti. Praktikus, mert – mint az már a fenti felsorolásból is kiderült – többször felhasználható és egyszerűen nyitható-zárható, nem igényel külön kelléket a lezárás vagy a kinyitás sem. 

A környezetünket is óvhatjuk azzal, ha egy ilyen tasakot többször is felhasználunk, hiszen kevesebb nehezen lebomló hulladék kerül a már amúgy is nagyon leterhelt „természetbe”.

Választható opciók, hogy valóban egyedi, és a célnak leginkább megfelelő lehessen simítózáras tasakja: Egyedi méret és vastagság, antisztatikum, színezés, nyomdázás. 

Íme néhány példa,milyen termékek csomagolhatók az általunk forgalmazott simítózáras tasakokba: rövidáru, csavar, alátét, tömítés, elemes bútorok alkatrészei, számítástechnikai eszközök kellékei, ékszer, horgászkellék, jelvény, kitűző, kulcstartó, fehérnemű, fürdőruha, használati útmutató, technikai leírás, garancia okmány, rendőrségi bizonyíték, vizsgálati minta, ételminta, laborminta, különböző papír-írószerek

 

Különböző méretben rendelhetőek

Adatok
Cikkszám
3300-13