Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

POLIOLEFIN ZSUGORFÓLIA

A poliolefin zsugorfólia (POF) manapság már számos területen átvette a PVC változat helyét, és nem véletlenül. Ez egy igazán nagy szakítószilárdsággal és kiváló szúrásállósággal rendelkező, nagy sebességű eljárásokhoz alkalmazott csomagolóanyag. A remek tömítési szilárdságát pedig még nem is említettük, amelynek köszönhetően szabálytalan alakú termékek esetén is kiváló védelmet biztosít, az ellátási lánc teljes életciklusa során.

Ezért is igyekeztünk minél szélesebb választékot összeállítani belőle. Válogass kedvedre, és ha szükséged lenne segítségre, akkor keress minket bátran!


11termék 111

Miért érdemes poliolefin zsugorfóliát használnod a vállalkozásodban?

 

A poliolefin egy rendkívül tartós és sokoldalúan alkalmazható "prémium" csomagolóanyag, amely manapság már számos területen átvette a PVC fóliák helyét.

Hogy ez minek köszönhető? Leginkább annak, hogy a POF zsugorfólia rendkívül nagy szakítószilárdsággal és kiváló szúrásállósággal rendelkezik. A remek tömítési szilárdságát is érdemes megemlíteni: ennek köszönhetően szabálytalan alakú termékek esetén is kiváló védelmet biztosít az ellátási lánc teljes életciklusa során.

A fényes megjelenése is emeli a minőséget, emiatt kiválóan alkalmas olyan fogyasztási cikkek csomagolása esetén, ahol a kinézet nagy jelentőséggel bír. Ilyenek lehetnek például a gyerekjátékok, az édességek, a könyvek, az élelmiszerek és a legtöbb kiskereskedelmi termék.

Az élelmiszerek kapcsán még mindenképpen szeretnénk kiemelni azt is, hogy a poliolefin az FDA által is jóváhagyott, élelmiszer-biztonságos anyagnak minősül, ezért tényleg semmi akadálya nincs annak, hogy ilyen célra kerüljön felhasználásra.

 

A poliolefin zsugorfólia többféle vastagságban kapható

 

A fentebb leírtak is tökéletesen bizonyítják, hogy a poliolefin a többi zsugorfóliával egyetemben egy rendkívül praktikus csomagolóanyag.

A vásárlóink leggyakrabban a 15, 19 és 25 mikron vastagságút használják, de akár 12 mikron vastagságban is elérhető. Ha speciális igényeid lennének a fólia vastagságát illetően, akkor írj nekünk nyugodtan, és az értékesítő kollégáink majd megadják a választ arra, hogy megoldható-e a kérésed vagy sem.

Végül, de nem utolsósorban, arra mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a zsugorfóliák nem megfelelő tárolás közben a különböző hőmérsékleti hatások következtében zsugorodhatnak. Ezért olykor, előfordulhat, hogy a szélesség méretében a feltüntetetthez képest kisebb eltérés mutatkozik.

 

Szükség lesz hozzá egy zsugorfóliázó gépre is

 

Ahhoz, hogy a nálunk vásárolt zsugorfóliát rendeltetésszerűen és egyszerűen lehessen használni, értelemszerűen szükséged lesz majd egy zsugorfóliázó berendezésre is, amelyből szintén igazán széles választékot találhatsz webáruházunkban.

Igyekeztünk mindazokat az automata és félautomata berendezéseket összegyűjteni, amelyek a manapság felmerülő igények szerint kerültek legyártásra, és gyors, illetve pontos munkavégzést tesznek lehetővé, hogy a gyártósorról lekerült termékek ne sérüljenek meg a szállításkor, és épségben kerüljenek a kis- és nagykereskedések polcaira.

Abban az esetben, ha előzetesen kérdéseid lennének a poliolefin zsugorfóliával, illetve a gépekkel kapcsolatban, vagy tanácsra lenne szükséged az ideális berendezés kiválasztásához, keress bennünket bizalommal a feltüntetett elérhetőségeink egyikén!