Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

PVC ZSUGORFÓLIA

A PVC zsugorfólia kiválóan alkalmas a termékek esztétikus becsomagolására, hiszen ez egy olyan víztiszta és magasfényű csomagolóanyag, amely kiváló szakítószilárdságának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően bármilyen formában kellő magabiztossággal alkalmazható. Nagyon sok vásárlónk használja például márkaépítési célra is. Rányomtatják a vállalkozás márkajelzését, és így csomagolják be a futószalagról lekerült termékeket.

Hogy melyik vastagságú változat lesz az ideális számotokra, azt leginkább az áruk milyensége határozza meg. Ha nem vagy biztos a dolgodban, írj nekünk, és mi majd segítünk választani!


3termék 13

Amennyiben szeretnéd a vállalkozásod termékeit igazán esztétikusan becsomagolni, akkor válaszd a kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkező PVC zsugorfóliát! Ez a bevitt hő hatására meglágyul és összezsugorodik, majd a gyors lehűtést követően, kereszt- és hosszanti irányban biztosítja a megfelelő tartást a fóliázandó áruk számára.

 

A PVC zsugorfólia felhasználási területei

 

A PVC zsugorfólia hegesztéskor HCL sósav-gáz szabadul fel, ami könnyedén beszivároghat az élelmiszerekbe, így azok csomagolására egyáltalán nem ajánlott. Erre a célra sokkal kézenfekvőbb választást jelent a webáruházunk zsugorfóliák kategóriájában is elérhető poliolefin (PO) fólia, amely nem tartalmaz semmilyen az egészségre káros anyagot.

Az üdítő- és az építőiparban, illetve minden egyéb raklapos termékegyesítő csomagolásánál a PVC zsugorfólia kiváló választást jelenthet, mivel egy igazán hajlékony és szívós csomagolóanyagról van szó, amely kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Sőt, mivel a zsugorodást követően közel egyenletes szorítóerőt biztosít a rakat számára, így segítségével akár a szétcsúszásra hajlamos termékek is biztonságosan tárolhatók és mozgathatók.

 

A webáruházunk széles választéka

 

A csomagolóanyag kínálatunk összeállítása során arra próbáltunk törekedni, hogy minden egyes típusú zsugorfóliából igazán széles választékot tegyünk elérhetővé a vásárlóink számára.

A PVC változatból jelenleg három féltömlő kivitelezésben készült terméket találhatsz, amelyek szélessége 350, 400 és 450 mm, a vastagságuk pedig 18 mikron. De folyamatosan azon dolgozunk, hogy a palettát minél előbb bővítsük.

 

Zsugorfóliázó gépre is szükség lesz hozzá

 

Bármelyik PVC zsugorfóliára is essen a választásod, ha rendeltetésszerűen és egyszerűen szeretnéd használni, akkor bizony szükséged lesz egy zsugorfóliázóra is. Amennyiben ezzel még nem rendelkezel, akkor feltétlenül böngészd végig a webáruházunknak ebből a berendezésből összeállított kínálatát.

Egyaránt találhatsz benne automata és félautomata berendezéseket is, amelyek garantálják majd a gyors és pontos munkavégzést. Ennek köszönhetően pedig a gyártósorról lekerült termékeid nem fognak majd megsérülni a szállítás során, és épségben kikerülnek majd a boltok polcaira.

 

Kérdésed van a PVC zsugorfóliával kapcsolatban?

 

Bár igyekeztünk ebben a leírásban a legfontosabb információkat összeszedni, de ha felmerülnének kérdéseid a PVC zsugorfóliával vagy akár a zsugorfóliázó gépekkel kapcsolatban, akkor ne habozz hozzánk fordulni a webáruházunkban feltüntetett elérhetőségek egyikén!

Igyekszünk mindent a lehető legjobb tudásunk szerint megválaszolni, és lehetőség szerint olyan tanácsokkal ellátni, amelyek segítenek majd az ideális döntés meghozatalában.