Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

BLOG

HASZNOSÍTS ÚJRA KARTONAPRÍTÓVAL

Huszák T.
2024.04.12 08:37
HASZNOSÍTS ÚJRA KARTONAPRÍTÓVAL

Vannak kartonhulladékaid? Daráld le és használd fel térkitöltő anyagként!

Ezért érdemes neked is kartonaprítót vásárolnod

 

Elgondolkodtál már azon, hogy az üzemben keletkező kartonhulladékból (csomagolódobozokból, kartonlemezekből) különböző térkitöltő anyagot gyárts egy kartonaprító segítségével?

 

Amennyiben még nem, akkor mindenképpen javasoljuk, mivel ezek a gépek nagymértékben hozzájárulnak a csomagolóanyagok és a hulladékszállítás költségeinek csökkentéséhez. Ráadásul mindemellett még szemetet sem fogsz többé termelni, vagyis két legyen ütsz egy csapásra. Kell ennél több?

 

Extra előny a környezettudatos hozzáállás

 

Amennyiben közzéteszed a weboldaladon, a Facebook-oldaladon vagy a vállalkozásod egyéb felületein, hogy a hulladékkartont újrahasznosítod, akkor igazán kedvező színben tüntetheted fel magadat mind az ügyfelek, mind a vásárlóik, mind pedig a partnerek szemében.

 

Világszerte ugyanis egyre nagyobb trendnek számít a környezettudatosság. Olyannyira, hogy manapság már egyre többen előszeretettel választják azokat a szolgáltató cégeket, amelyek különös odafigyelést mutatnak a környezetre.

 

A HSM Profipack C400 kartonaprító egy abszolút nyerő választás

 

A HSM Profipack C400 kartonaprító gépet nyugodt szívvel ajánljuk minden vásárlónk számára, mivel kevés helyet foglal, minimális a szervizigény, és az edzett, tömör acélhengereknek köszönhetően még akár a kapcsokkal is képes elbánni. A dolgozóknak tehát nem szükséges arra pazarolni az idejüket, hogy a használat előtt egyenként kiszedegessék azokat a kartondobozokból.

 

Sőt, még a gyűrött vagy a ragasztószalaggal ellátott kartondobozokat sem kell kigyűjteniük, mivel ez a modell a régi, használt dobozokat is ugyanúgy feldolgozza. De ezt ne úgy képzeld el, hogy teljesen átvágja, hanem perforálja őket! Ennek következtében pedig egy széthúzható, nyújtható puha anyag keletkezik, amely kinyújtva vagy összehajtva egyaránt remek védelmet biztosít a kényes tárgyak, a nehézipari áruk és az egyéb termékek biztonságos csomagolására.

 

Bár a munkaasztalának szélessége 415 mm, de ennél szélesebb dobozokat is ugyanúgy képes feldolgozni. A leeső rész ugyanis újra beadagolható és felhasználható.

 

Ha még mindig keresed a kifogásokat

 

A vállalkozók többsége szeret azzal a kifogással élni, hogy jelenleg egyáltalán nincsen keret egy gazdaságos kartonaprító megvásárlására, amelyre mi általában azt szoktuk felelni, hogy abból a pénzből, amit a kartondobozok kezelésének munkaerő-költségébe fektetnek, már pont kijön egy kartondaraboló, térkitöltőt gyártó gép.

 

Térkitöltő anyagot is találhatsz a kínálatunkban

 

Ha mégis úgy döntenél, hogy a jelenlegi helyzetben nem fektetsz be egy kartonaprítóba, akkor is érdemes lehet végigböngészned a webáruházunk kínálatát, mivel számos különböző típusú térkitöltőt is forgalmazunk.

 

Ott van például a kis térfogattömegű, lebomló térkitöltő hab, amely igazán jól adagolható, nem mellesleg pedig rendkívül higiénikus opciót jelent az áru védelmére. De igazán ígéretesnek bizonyulnak a felfújható levegőpárnák is, mivel stabilan illeszkednek a termékhez, megakadályozzák a dobozon belüli elmozdulást, illetve a termék károsodását.

 

Abban az esetben viszont, ha maradnál a papír vonalon, akkor válaszd a gyűrt papír térkitöltőink egyikét! Ezek egy speciális gép segítségével kerülnek előállításra, amelynek köszönhetően variálható a papírcsíkok hossza, mérete és mennyisége.

 

Kérdés esetén, keress minket megadott elérhetőségeink egyikén!