Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

BLOG

KARTON APRÍTÓGÉPEK

Kurucz P.
2022.06.10 12:04
KARTON APRÍTÓGÉPEK

Hullámkarton perforátor, térkitöltő gyártó gép: Nincs több kartondoboz hulladék és a térkitöltőre sem kell költenie.

Világunk egyre nagyobb hangsúlyt fektet a fenntartható megoldásokra megtalálására, amelyek változást hozhatnak környezetünknek és a jövő generációjának egyaránt.

A cégek életében egyre fajsúlyosabb szerep jut a környezettudatos csomagolóanyagoknak. A perforáló karton aprítók olyan eszközök, amelyek a kartont hatékony, térkitöltő anyaggá alakítják át, amely környezeti és kereskedelmi szempontból is hasznos. A karton perforáló aprítógépek egyszerűsége, megfizethetősége és hatékonysága teszi egyre népszerűbbé használatukat.

HSM karton apritoHSM karton aprito

A HSM C400- as kartonaprító lehetővé teszi, hogy a kartonpapírt olyan csomagolóanyaggá alakítsa át, amely megvédi termékeit a sérülésektől. A csomagolóanyag előállításának folyamata rendkívül egyszerű, továbbá ez a folyamat nem igényel új, bonyolult gyártási folyamatotat. Természetesen a perforált karton újra felhasználható, és ugyanolyan hatékony marad, mint a készítése napján, így továbbra is újrahasznosítható.

HSM karton apritoHSM karton aprito

A perforált kartonpapír könnyen formázható bármilyen védelemre szoruló termékhez. Az elkészített perforált kartonpapír egy darabban készül el, ami ezután a felhasználók számára könnyű kezelhetőséget biztosít. Azzal, hogy a kartonaprító gép a kartonpapírt csomagolóanyaggá vagy térkitöltővé alakítja át, lehetővé teszi a cégek számára, hogy önellátóbbak legyenek, csökkentve ezzel a hagyományos, egyszer használatos térkitöltő csomagolóanyagok felhasználását.

HSM karton apritoHSM karton aprito

A karton aprítógép legfőbb előnyei közé sorolható, hogy igény szerint előállítható különböző méretű és mennyiségű csomagolóanyag.

A perforált karton előállítása gyors és egyszerű. A gép hasznos szélessége 400mm, de az egyik oldalán nyitott, így ettől szélesebb dobozokat is darabol. A beépített mm skálával és az ütköző beállításával pontos méretben tud térkitöltő csíkokat gyártani.

A gép nem teljesen átvágja, hanem perforálja a hulladék dobozt, ezáltal széthúzható, nyújtható puha anyagot kapnak felhasználói. Az adagolónyílás 10mm magas, tehát akár C, BC típusú hullámkarton is adagolható gond nélkül. Attól sem kell tartani, hogy a kartondoboz gyűrött, vagy ragasztószalagos továbbá a régi, használt dobozokat is feldolgozza.

Kik használják:

 • Raktárak
 • Logisztikai központok
 • Online vállalkozások
 • e-kereskedelmi szolgáltatók
 • Nagykereskedések
 • Webshopok.

Továbbá Önnek ajánljuk, ha:

 • gépi alkatrészek, törékeny termékek szállításához keres térkitöltő anyagot
 • fontos számára, hogy csökkentse az ökológiai lábnyomát
 • előnyben részesíti a környezetkímélő megoldásokat
 • termékei számára biztonságos térkitöltőanyagot keres
 • 0 Ft ráfordítással szeretne biztonságos térkitöltőanyagot.

Miközben az online vásárlások száma folyamatosan növekszik, kulcsfontosságú kérdés a vállalkozások számára, hogy hogyan lehet hatékony és költségtakarékosabb csomagolást előállítani.

A karton aprítógépek kényelmes, környezet- és költséghatékony megoldást jelentenek, ezért nem meglepő, hogy egyre nagyobb az igény ezekre a típusú gépekre.

Amennyiben a karton aprító gépek felkeltették az érdeklődését kérje kollégáink segítségét!