Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

BLOG

RAKLAPFÓLIÁZÓ GÉP

Nyári T.
2022.06.13 11:30
RAKLAPFÓLIÁZÓ GÉP

Raklapfóliázó gép használatának előnyeit mutatjuk be ebben a cikkben.

A csomagolás a gyártási folyamat utolsó lépése, viszont az első dolog, amit a vásárlók meglátnak a termékek kiszállítása után. A hatékonyság és a következetesség minden sikeres csomagolás két legfontosabb eleme. A különböző stretchfóliák megvédik raklapjait a portól, sérülésektől és egyéb külső hatásoktól. Bár a raklapok csomagolása nem bonyolult, a kézi fóliával történő csomagolás nem mindig megfelelő. A vállalatok egyre gyakrabban fektetnek be olyan raklapfóliázó gépekbe, amelyek megfelelnek egyedi gyártási tevékenységeiknek.

Raklapfóliázó gép használatának előnyei

A raklapfóliázó gép segít a csomagok, dobozok vagy egyéb szállítandó termékek becsomagolásában. Az áruk stretchfóliázó géppel való csomagolása számos előnnyel jár, többek között:

Fokozott biztonság

A raklapfóliázó gép nem igényel komoly szakértelmet a kezelőitől. A fóliát a raklaphoz kell erősítenie, utána az indító gomb megnyomásával elindítja a csomagolást. A csomagolási folyamat végeztéve a gép egyenletes, biztonságos és szállításra kész csomagolást biztosít. A raklapfóliázó gép több vészfunkcióval van felszerelve, biztosítja a gép kezelőjének balesetmentes munkáját.

Időt takarít meg

Értékes időt spórolhat meg, amennyiben egy raklapfóliázó gép vásárlása mellett teszi le a voksát. A raklapok, dobozok és egyéb termékek kézi becsomagolása fárasztó és időigényes feladat. A raklapfóliázó gép csomagolási folyamatában gyakorlatilag az indítást leszámítva nem szükséges emberi jelenlét, így a raktári operátor egyéb munkafolyamatra fordíthatja az idejét.

Költséghatékony megoldás

A kézi csomagoláshoz képest a stretchfóliázó gépekkel pénzt takaríthat meg a fóliaköltségeken. A fólia a felhasználása kiszámíthatóbb lesz, mert a gép a program beállítása után mindig ugyanannyi fóliát fog használni. További előnye, hogy a stretchfóliázó gépeknek, hogy két fóliaszál hengerrel rendelkeznek, ahol a második görgők forgási sebessége nagyobb, mint az elsőé, ez lehetővé teszi a fólia előnyújtását. Az előnyújtási folyamat növeli a fólia hosszát és csökkenti a költségeket.

Gyorsabb, hatékonyabb csomagolás, megnövekedett termelékenység

A raklapfóliázó gép elősegíti a csomagolási folyamat felgyorsítását, és megkönnyíti  a megnövekedett csomagolási igényeknek való megfelelést. Termékei mindig ugyanolyan hatékonysággal lesznek becsomagolva, ami egyébként nem lenne lehetséges a kézi fóliacsomagolással.  A kézi csomagolási folyamatban a raklapok stabilitása és az elhasznált fólia mennyisége is változhat. Kinek ne tetszene az ötlet, hogy kevesebb idő alatt több raklapot csomagoljon be? A stretchfóliázó gép hatékonysága lendíthet a vállalkozásán. Miután a fóliázás elindult a gép kezelője már készítheti is elő a következő raklapot a fóliázáshoz, nem kell a gép mellett megvárnia míg a csomagolás befejeződik, így hatékonyabbá válhat a csomagolási folyamat. A raklap a forgótányérra helyezése után az indítógomb megnyomásával a tekercselés automatikusan elindul és leáll. 

Egyedi igényekre konfigurálható raklapfóliázó gép

A Siat raklapfóliázó gépek az Ön egyedi igényei szerint testreszabhatóak. Csapatunk segít Önnek a megfelelő gép, illetve fólia kiválasztásában, segítve a legoptimálisabb, leghatékonyabb megoldás megtalálását.

A raklapfóliázó gépet működés közben az alábbi videókon tekintheti meg:

Amennyiben a raklapfóliázó gépek felkeltették az érdeklődését, tekintse meg a teljes választékunkat ITT vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Írjon nekünk: mupack@mupack.hu vagy hívjon minket a +3612061884-es telefonszámon.