Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

IRODASZER

A Mű-Pack Kft. - Csomagolástechnika már hosszú évtizedek óta kiemelkedő minőségű, a hosszú távú és zavartalan működéshez elengedhetetlen irodaszerekkel látja el a magyarországi piacon található nagy és kis felhasználókat, legyen az egy UV-védelemmel ellátott hőpapír vagy a nyomtatáshoz szükséges fénymásolópapír.

Válogass kínálatunkban, és ha nem találnád a készülékeidhez legmegfelelőbb terméket, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén, hogy segíthessünk a választásban!


7termék 17

Hogyan működik a hőpapír?

 

Ez egy nagyon egyszerű folyamat: a bankkártyás terminálok és a kasszák a nyomtatófej segítségével felmelegítik a hőérzékeny thermal szalagot 70 Celsius-fok környékére, amelynek a felületén ennek hatására láthatóvá válik a rányomtatott szöveg, kép vagy vonalkód.

A hőpapírból többféle típus is készülhet, attól függően, hogy mekkora igénybevételnek van kitéve. Az ipari felhasználás esetén a gyártás során több védőréteggel is felruházzák, hogy komolyabb hőterhelést is képes legyen elviselni, míg a hagyományos szalagok általában két rétegből állnak.

Alul van az alap papírréteg, azon pedig rajta a hőérzékeny, vegyszerrel kezelt felület, amely a hő hatására a nyomtatás folyamán elszíneződik.

Pénztárgépszalagból többfélét is találsz nálunk, különböző méreteket kínálunk, kérd segítségünket, ha nem vagy benne biztos, számodra melyik lesz a megfelelő.

 

Miért jobb megoldás a hőpapír, mint a sima papírszalag?

 

Az egyik legnagyobb előnye, hogy a hagyományos papírszalaggal ellentétben sokkal gyorsabban megy vele a nyomtatás. Az információ pillanatok alatt a papírra kerül, ráadásul még a festék száradását sem kell megvárni.

De nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a hőpapíros nyomtatás nem igényel festékszalagot, így hosszabb távon rengeteget spórolhatsz.

 

A minőség mindenekelőtt

 

A Mű-Pack Kft. - Csomagolástechnika csakis kizárólag olyan hőpapírokat forgalmaz, amelyek szigorúan ellenőrzött gyártási feltételek mellett készülnek, ezáltal biztosítva az állandó magas minőséget, a tartósságot és a porlódásmentességet.

 

Az irodaszer kategóriánkban fénymásolópapír is kapható

 

Mint, ahogy azt már fentebb is említettük, a webáruházunk kínálatában találhatók fénymásolópapírok is, amelyek kiváló minőséget és megbízhatóságot kínálnak az irodai környezetben.

Hogy könnyebb legyen a választás, érdemes alaposan átolvasnod a termékadatlapokat. Ezeken ugyanis a termék specifikációi és részletei mellett olyan információk is szerepelnek, hogy hogyan és milyen eszközökkel használható az adott irodaszer, raktáron van-e, és mikorra várható a szállítás stb.

 

Ha csomagolóanyagra is szükségetek lenne

 

A webáruházunk termékválasztékának a fő irányvonalát a csomagolóanyagok adják, így, ha a gyártáshoz arra is szükségetek lenne, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy nézz körbe a csomagolóanyagok elnevezésű kategóriákban is, ahol a stretchfóliától kezdve a pántszalagon át a habfóliáig szinte minden megtalálható.

Ha tanácsra lenne szükséged a választáshoz, akkor keress minket nyugodtan a feltüntetett elérhetőségeink egyikén! A szakértő kollégáink igyekeznek majd mihamarabb reagálni, és megadni minden szükséges információt ahhoz, hogy megfelelő döntés szülessen.