Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

Ragasztószalag bioSOLVENT 48x60 Transzparens
Ragasztószalag bioSOLVENT 48x60 Transzparens
370 Ft + ÁFA/tek

Ragasztószalag bioSOLVENT 48x60 Transzparens

Ragasztószalag bioSOLVENT 48x60 Transzparens
Ragasztószalag bioSOLVENT 48x60 Transzparens

PP ragasztószalag bioSOLVENT
48 x 60 / Transzparens

Kiváló tartási teljesítménnyel, szakítószilárdsággal, és gyors tapadással rendelkezik.

Tekercs mérete: 48 mm x 60 m
Hordozó: PP
Teljes vastagság: 50 mikron
Kiszerelés: 36 tekercs/doboz

Használható túlterhelt kartondobozok, nagy százalékban újrahasznosított vagy poros dobozok, szabálytalan felületek, nehéz dobozok zárásához, ragasztásához.

Egyéb dobozzáró szalagjainkat IDE kattintva éri el.

370 Ft + ÁFA/tek
Egységár: 6,17 Ft + ÁFA/m
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ragasztószalag leírása

Az alábbiakban olvashatja rövid, általános leírásunkat a termékkel kapcsolatban.

Ragasztószalag mérete és specifikációja

A PP átlátszó biosolvent ragasztószalagunk egy 48 mm széles és 50 mikron teljes vastagsággal rendelkező csomagolóanyag. Az optimális szélesség és vastagság kombinációja biztosítja a megbízható csomagolást és a könnyű használatot. A szalag átlátszó színével lehetővé teszi a csomagolt tárgyak könnyű azonosítását és a csomagolás esztétikus megjelenését.

Tapadóképesség

A PP ragszalag kimagasló tapadóképessége révén ideális választás a dobozok hatékony lezárásához. A tapadószalag segítségével biztosítható a stabil és szilárd zárás, megakadályozva a csomagok tartalmának kiesését vagy sérülését szállítás közben.

Csomagolási felhasználás

Ez a csomagolószalag kifejezetten dobozok lezárásához készült, és kiválóan alkalmazható mind ipari, mind otthoni környezetekben. A dobozok gyors és hatékony zárása mellett a szalag hozzájárul a csomagok biztonságos szállításához és tárolásához.

Általános szilárdság és tartósság

A PP dobozzáró szalag rendkívül jó szilárdságot és tartósságot biztosít. Az anyag ellenáll a szakadásnak és szakításnak, így garantálva, hogy a csomagolás a tervezett módon maradjon épségben. A szalag hosszú élettartama és strapabírósága jelentősen növeli a csomagok biztonságát.

Átláthatóság és azonosítás

Az átlátszó szín segíti az azonosítást, lehetővé téve a gyors és könnyű vizuális ellenőrzést. A csomagoláson belül látható a tartalom, ami megkönnyíti a csomagok azonosítását és kezelését.

Kiváló szíktószilárdság

A PP ragszalag kiemelkedő szíktószilárdsággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy még nedves környezetben is hatékonyan tapad és megőrzi stabilitását. Ez fontos tulajdonság, különösen akkor, amikor a csomagolásnak kitett tárgyak szállítása vagy tárolása nedves környezetben történik.

Következtetés

A PP tapadószalag ideális választás minden olyan felhasználó számára, aki megbízható, hatékony és tartós csomagolást keres. A szalag könnyű használatával és kiváló tapadóképességével hozzájárul a biztonságos és gondtalan szállításhoz és tároláshoz. A dobozok lezárásának gyors és hatékony módjaként ez a szalag megfelel az ipari és otthoni felhasználók elvárásainak egyaránt.

Adatok
Ragszalag szélesség
48 mm
Ragszalag színe
Transzparens
Típus
Kézi
Cikkszám
306567
Tömeg
200 g/tek
Hasonló termékek