Tel: +36-1/206-1884 / E-mail: mupack@mupack.hu

Webshop: +36-30/952-5328

Raktárunk címe: 1117 Budapest, Hunyadi János út 4.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00 (Ingyenes 1 óra parkolás)

AUTOMATA KÉZI PÁNTOLÓGÉPEK

Az itt található automata pántológépek olyan csomagolástechnikai eszközök, amelyekkel dobozok vagy egyéb csomagolási egységek rögzítését oldhatod meg kézzel, megvédve így a termékeket vagy árut a szállítás és tárolás során adódó sérülésektől és szennyeződésektől.

 Ezek a gépek a pántolási folyamatot automatizálják, így – nagy mennyiségű csomagolási feladat esetén – az idő és erőforrás megtakarításával gyorsan megtérül az áruk. A dobozokat gyorsan és hatékonyan pántolják, és jól alkalmazkodnak a különböző méretű termékekhez. Ezenkívül minimálisra csökkentik a pántszalag pazarlást. Nézd meg automata kézi pántológépeinket!Hogyan használd az automata pántológépet?

 

A berendezés használata nagyon egyszerű. Először is helyezd a gépbe a pántolószalagot, ami lehet műanyag, acél vagy más erős anyag. Tedd a dobozt vagy a raklapot megfelelő pozícióba, hogy a pántológép könnyen kezelhesse.

Ezután a gép automatikusan rögzíti a pántot a csomag körül, majd szorosan meghúzza és lezárja azt, hogy a csomag stabil legyen. A pontos működés és a gépek funkciói változhatnak a gyártótól és a modelltől függően. Ami közös bennük, hogy kényelmes használatot, gyors és pontos munkavégzést jelentenek. 

Miért praktikus a vállalkozásod számára az automata pántológéppel történő csomagolás?

 

Az automatizált folyamat felgyorsítja a csomagolási feladatokat, ami nagy mennyiségű csomagolás esetén költségmegtakarítást jelent a cégednek. A berendezés pontosan helyezi el és rögzíti a pántot, így minimalizálja a hibalehetőségeket és ezáltal az anyagveszteséget. A pántszalaggal tehát takarékosan gazdálkodik, ami szintén csökkenti a csomagolásra fordítandó kiadásokat.

Ez a modern csomagológép könnyen kezelhető és karbantartható, így kevesebb munkaerőre lesz szükséged, ami a vállalkozás bérköltségének csökkenésében fog jelentkezni. A vevőid pedig elégedettek lesznek, hiszen a biztonságosan rögzített termékek garantáltan sérülésmentesen érkeznek meg hozzájuk. 

 

Az automata kézi pántológép további előnyei

 

Az akkumulátoros pántológép azért is praktikus, mert működéséhez nem szükséges, hogy áramforrás legyen a közelben. Ez hordozhatóvá és könnyen használhatóvá teszi a gépet. Így az üzem, műhely vagy raktár bármely területén tudod használni, és nem kell a nehéz csomagokat, alkatrészeket áthelyezned a csomagoláshoz, hiszen a pántológépet bármilyen környezetben használhatod. A készülék viszonylag könnyű súllyal rendelkezik, ami lehetővé teszi a rugalmas és kényelmes munkavégzést. Gyorsan és pontosan húzza meg és zárja le a pántokat, így időt takarít meg a csomagolási folyamatban. 

 

Mi jellemzi az ISG Typhoon HP akkus pántológépet?

 

A webáruházunkban forgalmazott ISG Typhoon HP akkus pántológép esetében be lehet állítani a pánt feszességét, így sokféle csomagolási igénynek megfelel. Precízen és biztonságosan zárja le a pántokat, hogy megfeleljen a biztonságos szállítás feltételeinek. Ehhez a géphez PP és PET pántokat használhatsz, amelyeket a gép pontosan összeilleszt. A masszív felépítésű készülék a csomagolási feladatoknak hosszú időn át megbízható eszköze lesz. 

Amennyiben részletesebb információra van szükséged a kiválasztott automata kézi pántológéppel kapcsolatban, kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunk szakembereihez e-mailben. Ha pedig sikerült kiválasztani a megfelelő eszközt, akkor egyszerűen meg is tudod rendelni a terméket.